Laptopun soğutucu bakır bloğu bükülmüş

Fshl

Hectopat
Başlıktan da anlaşılacağı gibi laptopun bakır soğutucu bloğu büküldü. Sağ tarafta ufak bir bükülme var, laptopun soğutma performansında düşüş olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_4484.jpeg
    208,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_4482.jpeg
    326,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_4485.jpeg
    212,1 KB · Görüntüleme: 38
Çok etkileyeceğini düşünmüyorum

Başlıktan da anlaşılacağı gibi laptopun bakır soğutucu bloğu büküldü. Sağ tarafta ufak bir bükülme var, laptopun soğutma performansında düşüş olur mu?
Eğer bükülme nedeniyle soğutma bloğunda delik açıldıysa, içindeki özel gaz sızmış olabilir. Bu durumda soğutma bloğu işlevini kaybetmiş olur. Test ederek durumu doğrulayabilirsiniz.

teşekkürler cevaplarınız için çatlama yok termal macun yeni yenilendi the forest oyununda işlemci 76 derecelerde sorun yoktur herhalde

Ben bir belirgin bir bükülme görmüyorum nerede acaba ? Eğimli alanı diyorsanız orası normal bakırı makine bükerken kırılmasın diye yapıyorlar.

Ben bir belirgin bir bükülme görmüyorum nerede acaba? Eğimli alanı diyorsanız orası normal bakırı makine bükerken kırılmasın diye yapıyorlar.

En sağ köşeden ızgaranın hemen yanından bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…