Laptopun sol altı hafif şişti ve çatladı

Falconus

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, fotoğrafta gördüğünüz üzere böyle bir problemim var. Hafif şiş ve çatlak tam çözemedim ne olduğunu. Biraz araştırdım ve orada batarya mevcutmuş. Laptopu alalı zaten 5-6 yıl oluyor, yani eğer sıkıntı çıkmazsa böyle kullansam elimde patlar mı? Yoksa bilgisayarcıya gidip bataryayı çıkartsam daha mı iyi olur? Zaten şarjda takılı kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• problem.jpg
    254,1 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleyen: Moderatör:

Pili cihazın içindemi veya dışında mı? Galiba pil şişiyor.

Çıkattırmak en iyisi ama çıkartırken başında durun yoksa sihirli bir şekilde 16 GB RAM 2 GB olabilir.

Hocam çıkarmaya uğraşmayın en kısa sürede bilgisayarcıda pilin değişmesi gerek.

Pili cihazın içindemi veya dışında mı? Galiba pil şişiyor.
Pil içinde gömülü sanırsam. Markası Lenovo ideapad 310 . Çok bir sıkıntısı olur mu çıkarmasam?
Çıkattırmak en iyisi ama çıkartırken başında durun yoksa sihirli bir şekilde 16 GB RAM 2 GB olabilir.
Aklımda o teşekkürler tavsiye için .

Hocam çıkarmaya uğraşmayın en kısa sürede bilgisayarcıda pilin değişmesi gerek.
Laptop fakat masaüstü gibi kullanıyorum pili değiştirmeden direk çıkartıp kullansam nasıl olur veya hiç çıkartmasam bir süre böyle kalsa?

Pil içinde gömülü sanırsam. Markası Lenovo Ideapad 310. Çok bir sıkıntısı olur mu çıkarmasam?

Aklımda o teşekkürler tavsiye için .

Havaya uçmayın hocam. Eğer keskin bir yere çarparsa sorun çıkartır.

Ben evde yokken kardeşim bilgisayarcıya götürmüştü bilgisayarı aldığımda 16 GB RAM 2 GB olmuş, soğutucu çakma olarak değiştirilmiş ve Bluetooth antenimi çalmıştı.

Patlama şansı var.

Ben evde yokken kardeşim bilgisayarcıya götürmüştü bilgisayarı aldığımda 16 GB RAM 2 GB olmuş, soğutucu çakma olarak değiştirilmiş ve Bluetooth antenimi çalmıştı.

Şimdi anladım abi bilgisayarcıyı dövme hızım RAM'i sökmesiyle aynı olurdu eğer bana olsaydı. Benim eski serverde bilgisayarcı fanımı çalmıştı, bende diyorum neden bu kasa sessizleşti

Bu tür şeyler şakaya gelmiyor bilgisayarcıya götürün iyi bir bilgisayarcıya. Benim şarj soketinin kısmı açılmıştı oraya kabloyu takarken kablonun hafif açılmış kısmı değdi kablo patladı. Şarja koyduğunuzda zamanı belirsiz bir C4 oluyor haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…