Laptopun sol tarafı cok ısınıyor

ardarsln10

Hectopat
Dostlar ben termal macunumu yeniledim. Bilgisayar çalışır vaziyette açtım bir baktım bu fotoğrafını çektiğim yer çok ısınmış. Tam laptopun sol tarafına denk geliyor tam ne olduğunu bilmiyorum. Eğer bu parçanın ne olduğunu ve neden bu kadar 65 70 derecelere çıkıyor Chrome'de gezinirken bile? Çözümü de lazım aynı sekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
M2 SSD. Bilgisayarın içi iyi havalanmadığı için sıcak çalışıyor muhtemelen. Çalışma sıcaklığı olarak 60-70 arası idealdir. Laptopu tasarlarken onu düşünmüşlerdir zaten.

M2 SSD. Bilgisayarın içi iyi havalanmadığı için sıcak çalışıyor muhtemelen. Çalışma sıcaklığı olarak 60-70 arası idealdir. Laptopu tasarlarken onu düşünmüşlerdir zaten.
sikinti yaşıyorum ya sanki biraz performansını aşağıya çekiyor

Laptopa soğutucu alabilir ve dik vaziyette kullanabilirsin.

Aynisi var ama oda çok ise yaramıyor incanin 5'li soğutucusu var oda güç kaynağından kullanıyor bilgisayarın ömrünü yemezmi.

M.2 SSD. Bilgisayarın içi iyi havalanmadığı için sıcak çalışıyor muhtemelen. Çalışma sıcaklığı olarak 60-70 arası idealdir. Laptopu tasarlarken onu düşünmüşlerdir zaten.

SSD'nin 70 derecede çalışması nasıl normal? Anlamadım. Daha düşük olmalı.

Zemine dayalı şekilde kullanıyorsan işe yaramaz altını kaldırman gerekiyor. Bilgisayarın ömrünü neden yesin tam tersi bilgisayarı soğutacağı için daha performanslı ve verimli olur.

Fanların tozlarını aldınız mı? Bakır blok termal macuna tam oturdu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…