Laptopun teşhir ürün olduğu nasıl anlaşılır?

Abdullah.demr

Hectopat
Merhaba, öncelikle bir laptop almak istiyorum. MSI katana ürün teshir ürünü. Almakta sorun olur mu? Ne gibi sorunlar ile karşılaşabilirim?

Bir laptopun teşhir ürünü olduğunu nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, öncelikle bir laptop almak istiyorum. MSI katana ürün teshir ürünü. Almakta sorun olur mu? Ne gibi sorunlar ile karşılaşabilirim?

Bir laptopun teşhir ürünü olduğunu nasıl anlayabilirim?
Ben almıştım teşhir ürünü üstelik normal fiyatından neredeyse 3k ucuza almıştım. Sadece şarj aleti sahte geldi ki pekte bir sorun olmadı açıkçası. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Genellikle teşir ürünlerinin garantisi olmuyor.
Ürünlerde ciddi darbe ve çizikler olabiliyor.

Sorunuzun cevabı ise basit; kutusu açılmış her ürün kullanılmış ürün olarak değerlendirilebilir.

Teshir ürünü bilgisayar alınmasını önermem, her türlü şey olabilir. Birincisi o bilgisayar 7/24 açık olarak duruyor yani bir miktar eskimiş oluyor, mağazaya gelen veletlerin de bilgisayarlara ne yaptığını söylememe gerek yok sanırım.

SSD sağlığına baktığınızda ne kadar kullanıldığı hakkında biraz fikir sahibi olabilirsiniz.
CrystaDiskInfo ile bakabilirsiniz.

Cevapladığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim ürünü İtopya' a veya Sınerjı bilgisayar a göre 8 k daha ucuz alma imkanı sağlıyor dahada ucuza alabilirim 11 k ya kadar da aralığım bulunuyor SSD sağlığını öğrenmem benim için çok çok iyi oldu teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…