Laptopun touchpad kısmı çalışmıyor

seyfo1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopun touchpad kısmı çalışmıyor ayrıca bir tane fare de var onda da imleç gelmiyor. Belki pili bitmiştir denemedim ama touchpad çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, laptopun touchpad kısmı çalışmıyor ayrıca bir tane fare de var onda da imleç gelmiyor. Belki pili bitmiştir denemedim ama touchpad çalışmıyor.

Bilgisayarın F tuşlarından birinde kapatma seçeneği var mouse pad in o kapalıysa çalışmıyor olabilir

Bu sorunu ne zamandır yaşadığınızı, formattan sonra mı? çok sonra mı? belirtmemişsiniz.

Genel yazıyorum.
Touchpad BIOS la doğrudan ilgili... Öncelikle güncel değil ise BIOS güncelleyin.
  • 1-) Touchpad BIOS tan devredışı bırakılabilir.
  • 2-) Laptop markasına özel destek yazılımları ve bazı diğer donanımların driverleri de Toucpad'in çalışmasını etkileyebiliyor. Yüklenmeleri gerekir.

Bu sorunu ne zamandır yaşadığınızı, formattan sonra mı? Çok sonra mı? Belirtmemişsiniz.

Genel yazıyorum.
Touchpad BIOS'la doğrudan ilgili... Öncelikle güncel değil ise BIOS güncelleyin.
  • 1-) Touchpad BIOS'tan devre dışı bırakılabilir.
  • 2-) Laptop markasının destek yazılımları ve bazı diğer donanımların sürücüleri de Toucpad'in çalışmasını etkileyebiliyor. Yüklenmeleri gerekir.

Formattan sonra oldu hocam laptopu Tab tuşu ile yönlendirerek kurdum, ama farede gelmiyor bunlar olmadan nasıl yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı