Laptopun touchpadine süt döküldü

Korktuğum şey PC'nin içine gitmesi anakart vb. bunların içine gitme olasılığı ne?
Gözle gördünüz mü mesela içeriye doğru akarken Laptop'unuzun touchpad bölümünde boşluk bulunuyor mu ?
Sıvıdır bu eğer en ufak aralık bulursa girmiş olabilir.

Gözle gördünüz mü mesela içeriye doğru akarken laptop'unuzun touchpad bölümünde boşluk bulunuyor mu?
Sıvıdır bu eğer en ufak aralık bulursa girmiş olabilir.

Maalesef gördüm çok az da olsa sıvı girdi ama fazla değil.

Maalesef gördüm çok az da olsa sıvı girdi ama fazla değil.
Hocam açılıp devre temizleyici ile temizlenmesinde yüksek fayda var ileride az da olsa şeker bulunduğu için şekerlenme, oksitlenme gibi detaylar devre elemanı için büyük tehlike yaratır.

Hocam açılıp devre temizleyici ile temizlenmesinde yüksek fayda var ileride az da olsa şeker bulunduğu için şekerlenme, oksitlenme gibi detaylar devre elemanı için büyük tehlike yaratır.

Hocam maalesef açma sökme işlerinde iyi değilim.Nerede yaptırabilirim ?

Garanti varsa garantiye yok ise. Bulunduğunuz ildeki kaliteli bilgisayar tamir eden işyerlerine.

Garantisi bir süre önce bitti. Musait bir zamanda Bilgisayarcıya getirmeyi düşünüyorum yaklaşık kaç TL tutar? Şu an yatırdım laptopu bekliyorum.

Garantisi bir süre önce bitti. Musait bir zamanda Bilgisayarcıya getirmeyi düşünüyorum yaklaşık kaç TL tutar? Şu an yatırdım laptopu bekliyorum.
Kesin tutar belirleyemem bu işyerini kalitesine göre değişir ancak 50 lira ortalama ücret alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…