Pl3x Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 294 Çözümler 3 17 Mart 2020 #11 Mikrodalga fırına atın kurur Şaka bir yana pek anlamasam da bu arkadaşın önerisini mantıklı buldum: Froki dedi: Bence bir hafta bekleyin kuruması için garanti olsun sonra açın çalışırsa çalışır, çalışmazsa garantiye gönderin birden açılmıyor deyin. Genişletmek için tıkla...
Mikrodalga fırına atın kurur Şaka bir yana pek anlamasam da bu arkadaşın önerisini mantıklı buldum: Froki dedi: Bence bir hafta bekleyin kuruması için garanti olsun sonra açın çalışırsa çalışır, çalışmazsa garantiye gönderin birden açılmıyor deyin. Genişletmek için tıkla...
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 17 Mart 2020 #12 Benim laptopa dökülmüştü 1lt lipton ice tea. O anlık heyecanla hemen kapatıp ağzımla emmeye başlamıştım. Sonrada doğalgazın üstüne koymuştum bişi olmamıştı.
Benim laptopa dökülmüştü 1lt lipton ice tea. O anlık heyecanla hemen kapatıp ağzımla emmeye başlamıştım. Sonrada doğalgazın üstüne koymuştum bişi olmamıştı.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.968 Makaleler 26 Çözümler 519 17 Mart 2020 #13 Şeker felan varsa ileride sıkıntı yaratır, oksit yapar.