A Alpisch34 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Laptopuma oyun yüklerken ikide bir hareket ettirmediğim için uyku moduna geçiyor. Nasıl önlerim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024
Laptopuma oyun yüklerken ikide bir hareket ettirmediğim için uyku moduna geçiyor. Nasıl önlerim bunu?
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2024 #2 1.Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç seçenekleri. 2.Plan ayarlarını değiştir. 3.Hepsini hiçbir zaman yap.
1.Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç seçenekleri. 2.Plan ayarlarını değiştir. 3.Hepsini hiçbir zaman yap.
FEFE2 Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 Windowsun arama kısmına güç seçenekleri yaz tıkla oradan ayarlıyabilirsin ben oyun yüklerken 2 3 saate ayarlıyorum
Windowsun arama kısmına güç seçenekleri yaz tıkla oradan ayarlıyabilirsin ben oyun yüklerken 2 3 saate ayarlıyorum
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2024 #4 BU ŞEKİLDE
FEFE2 Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #5 Mr. Nugget dedi: Eki Görüntüle 2238786 BU ŞEKİLDE Genişletmek için tıkla... Tamam olmuş artık hiç bir zaman kapanmaz ama ekran kapat kısmını 10dk falan yapabilirsin bilgisayar uyku moduna geçmesin yeter oyun yüklenir zaten
Mr. Nugget dedi: Eki Görüntüle 2238786 BU ŞEKİLDE Genişletmek için tıkla... Tamam olmuş artık hiç bir zaman kapanmaz ama ekran kapat kısmını 10dk falan yapabilirsin bilgisayar uyku moduna geçmesin yeter oyun yüklenir zaten
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2024 #6 FEFE2 dedi: Tamam olmuş artık hiç bir zaman kapanmaz ama ekran kapat kısmını 10dk falan yapabilirsin bilgisayar uyku moduna geçmesin yeter oyun yüklenir zaten Genişletmek için tıkla... Hocam ben konu sahibi değilim
FEFE2 dedi: Tamam olmuş artık hiç bir zaman kapanmaz ama ekran kapat kısmını 10dk falan yapabilirsin bilgisayar uyku moduna geçmesin yeter oyun yüklenir zaten Genişletmek için tıkla... Hocam ben konu sahibi değilim
FEFE2 Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #7 Mr. Nugget dedi: Hocam ben konu sahibi değilim Genişletmek için tıkla... ufak bir yanılsama
A Alpisch34 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #8 FEFE2 dedi: Tamam olmuş artık hiç bir zaman kapanmaz ama ekran kapat kısmını 10dk falan yapabilirsin bilgisayar uyku moduna geçmesin yeter oyun yüklenir zaten Genişletmek için tıkla... İkisinide 3 saate aldım oyun inince geri değistiricem sağolun
FEFE2 dedi: Tamam olmuş artık hiç bir zaman kapanmaz ama ekran kapat kısmını 10dk falan yapabilirsin bilgisayar uyku moduna geçmesin yeter oyun yüklenir zaten Genişletmek için tıkla... İkisinide 3 saate aldım oyun inince geri değistiricem sağolun