Laptopun vidaları nasıl açılır?

Ozanozturk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar temizlik ve termal macun değişimi yapacaktım fakat vidaların açılmadığını gördüm. Nasıl açarım?

Hocam çok zorlamayın vida yuvalarını kırabilirsiniz. Ben kırdım . En iyisi bilen birine göstermek, kullanım kitapçığı varsa bakın ya da internetten video varsa bakabilirsiniz.

Hocam çok zorlamayın vida yuvalarını kırabilirsiniz. Ben kırdım . En iyisi bilen birine göstermek, kullanım kitapçığı varsa bakın ya da internetten video varsa bakabilirsiniz.

Yok, vida yuvaları aşınmış o yüzden açılmıyor daha önce temizliğini kendim yaptım.

Arkadaşlar temizlik ve termal macun değişimi yapacaktım fakat vidaların açılmadığını gördüm. Nasıl açarım?

Dostum YouTube'a laptopun marka modelini yaz sonuna disassembly yaz nasıl açıldığı illa vardır.

Hocam, eğer kendinize güveniyorsanız ve elinizde heba edeceğiniz tornavida varsa, vidanın içine Japon'u sıkın, tornavidayı yerleştirin (heba edebileceğiniz bir tornavida), ardından karbonat dökün ve 3 dakika bekleyin. Dışarıya taşırmamak esas, yoksa hiç çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…