Çözüldü Laptopun Wi-Fi kartı bozulmuş mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BigBlackMan

Hectopat
Yer
Emek Bursa Türkiye
Daha fazla  
Bir anda internetim gitti ve hiçbir Wi-Fi seçeneği gözükmüyor. Aygıt Yöneticisi'ne baktığımda sürücünün yanında "!" işareti gçrfüm bende devre dışı bırakıp yeniden başlattım ve tekrsr etkinleştirdim. Bunu 4 5 defa yaptım olmadı son çare olarak Wi-Fi sürücüsünü kaldırkp tekrar kurdum ve yine olmadı hala sürücünün yanında! İşareti var. Ne yapabilirim?

Çözüm
Bir anda internetim gitti ve hiçbir Wi-Fi seçeneği gözükmüyor. Aygıt Yöneticisi'ne baktığımda sürücünün yanında "!" işareti gçrfüm bende devre dışı bırakıp yeniden başlattım ve tekrsr etkinleştirdim. Bunu 4 5 defa yaptım olmadı son çare olarak Wi-Fi sürücüsünü kaldırkp tekrar kurdum ve yine olmadı hala sürücünün yanında! İşareti var. Ne yapabilirim?

İlk önce eğer internet kablonuz varsa onu deneyin derim. Eğer internet kablosu ile internet geliyorsa büyük ihtimalle Wi-Fi sürücüsü sıkıntılı. Benim önerim sistemi yeniden yüklemek; format atmadan önce denemelisin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya mutlaka bakıp bir kere dene. Büyük ihtimal düzelecektir, eğer olmazsa format at. Ben de aynı tür şeyleri yaşadığımda sistemi yeniden yüklüyorum, mutlaka dene.

Son çare format gibi temiz kurulum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı