Laptopun yanında gelen koruma köpüklerinin kaybolması iadeyi zorlaştırır mı?

Hocam 4060 performansı almanız imkansız her zaman drop giriyor oyunlarda ve masaüstüne geçiş yapacaktım satıcıya belirttim ama ne yazık ki dediklerine göre %80 red

Tekrar iade tabeli oluşur mu peki ?

İadem red yerse tekrar kutulayıp İade talebi oluşturula biliyor mu?
Hocam, 14 günlük süreniz geçer ama o zamana kadar. Siz en iyisi satıcıyla iletişime geçin ve durumu anlatın, " gerekirse köpüklerini de yollayabilirim." de, bakalım ne diyecekler. Yanlış paketleme sebebiyle, talebinize olumsuz da dönebilirler.

Bence 14 gün geçmez elime geçeli 6 gün oldu 3 gün de sonuçlansa 9 oluyor tekrar ederim herhalde

Bence 14 gün geçmez elime geçeli 6 gün oldu 3 gün de sonuçlansa 9 oluyor tekrar ederim herhalde
Hocam 2. defa iade talebi açabiliyor musunuz bilmiyorum, bu konuyu satıcıya veya nereden aldıysanız oraya sorun. İnşallah laptopa zarar gelmez, tek dileğim bu şu an.

Ben de 4060'lı versiyonu sipariş ettim, yarın teslim edilecek, drop yaşanması canımı sıktı şu an

Hocam direk iptal edin, beni düşünmeniz çok hoş

Hocam direk iptal edin, beni düşünmeniz çok hoş

Hocam sizin model FreeDOS olarak mı gelmişti yoksa Windows 11 ile mi? Birde işlemcisi neydi? Bir ben de test edeyim hocam da bakacağım. Hocam ne demek.

Hocam sizin model FreeDOS olarak mı gelmişti yoksa Windows 11 ile mi? Bir de işlemcisi neydi? Bir ben de test edeyim hocam da bakacağım. Hocam ne demek.

Windows 11 i7 12650H bence iade Red yer ama laptop a zarar gelmez çok bisey olacağını sanmıyorum olursa da yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…