Laptopun yükte 70 derece olması normal mi?

428432

Hectopat
Bugün termal macununu yaptırdım laptopun ve fan temizliğini yaptırdım ve 700 TL'ye idareten bir sogutucu aldım bilgisayarcıdan ama laptop boşta 40-45 derece arası geliyor oyunlarda en fazla 68-70 dereceyi gördüm. Laptop Monster Tulpar T7 20.5. normal midir? Arkadaşın biri normal yaz ayındayız ve Adana'da yaşıyorsun dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
Serin.

Tam yükte 70 derece ise gayet iyi bir laptop için. Ben masaüstünde o sıcaklıkları göremiyorum .

Isılar son derece güzel. Özellikle yaz ayında bu dereceler neredeyse imkansız.

Çok şanslısınız. Normalde işlemci 80-85 derece falan olur.

Gayet iyi bence sıcaklıklar bu arada benim de Monster'ım var bakım tamamen ücretsiz yapılıyor. Bilginiz olsun

Gayet iyi bence sıcaklıklar bu arada benim de Monster'ım var bakım tamamen ücretsiz yapılıyor. Bilginiz olsun

Çok şanslısınız. Normalde işlemci 80-85 derece falan olur.

Isılar son derece güzel. Özellikle yaz ayında bu dereceler neredeyse imkansız.

Arkadaşlar bilgisayarcı en kalite termal macunlardan birini kullanıyorum dedi ve laptopun detayına kadar girdim dedi toz temizliği için dedi.

Arkadaşlar bilgisayarcı en kalite termal macunlardan birini kullanıyorum dedi ve laptopun detayına kadar girdim dedi toz temizliği için dedi.
Hocam öğrenebilirsen termal macunu yazabilir misin, biz de kullanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…