Laptopun zamanla performansı düşmemesi için ne yapılmalı?

bicklet

Femtopat
Merhabalar, bugün bu linkte gördüğünüz laptopu sipariş ettim. Ancak bilgisayarlardan genel olarak pek anlamıyorum ve benim için en önemli özellik bilgisayarın stabilitesi ve ömrü. Bilgisayarı kullanırken ara sıra dikkat etmemi ve kontrol etmemi önerdiğiniz şeyler -sıcaklık ideal olarak ne kadar olmalı gibi- nelerdir? Bir de şu ana kadar kullandığım hiçbir bilgisayarın driver'larına vs. hiç dikkat etmedim; bunları ne sıklıkla ve nasıl halledebilirim?

Sen sürekli olarak güncel tut 6 ayda bir bakım yaptır çok zorlama yeter.

Driver güncellemelerini hep yapın cihazı çok tozda bırakmayın tehlikeli dosyaları indirip virüs kapmayın bir de sıcaklık işte başka bir şey yok. Tabii bir de düşürmeyin

Zaten Windows güncelleme yolluyor sürekli çok zorlama deme sebebim Gaming de olsa laptop bende de var bende zorlamadan kullanıyorum.
Bakımları da mutlaka yaptırın 6 ayda bir sıcaklık da olmaz.
Zaten Windows güncelleme yolluyor sürekli çok zorlama deme sebebim Gaming de olsa laptop bende de var bende zorlamadan kullanıyorum.

Bilgisayarını güncel tut ve temizliklerini fazla bekletmeden yaptır.

Merhaba dostum. Öncelikle hayırlı olsun yeni bilgisayarın. Sana birkaç önerim var ilk olarak kesinlikle orijinal oyun oyna ikinci olarak indirdiğin ne varsa orijinal sitesinden indir, üçüncü olarak laptop soğutucusu kullan ve termal macununu düzenli değiştir ayrıca 2.5 senede bir format attır derim bu süreyi uzatıp kısaltman sana kalmış tabii ki. Ben bugün yeni format attım ve şunu söylemeliyim ki bilgisayar neredeyse ilk günkü performansına sahip oldu. Ayrıca driver güncelleştirmelerini manuel olarak yap ve sakın Driver Booster gibi programlar kullanma.

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için, peki antivirüs programı kullanmalı mıyım aktif olarak? Oynadığım oyunlar vs. orijinal oluyor ancak kullandığım bazı yazılımların fiyatı çok uçuk maalesef, hepsini orijinal kullanamıyorum şu anlık. Antivirüs programları bu tarz virüsleri önlemede ne kadar güçlüler? Önerir misiniz?

Kaspersky kullanabilirsiniz isterseniz ama hafif dosyalarda Defender sizi korur benim önerim Kaspersky çünkü az belek kullanıyor ve güzel koruyor. İnterneten deneme key alabilirsiniz 360 günlük ücretsiz.

Bilgisayarı aldıktan 5-6 yıl sonra sana önerim bilgisayarı güncellememeye başla. Windows'un getirdiği güncellemeler bilgisayarı çöp edebiliyor. Telefonlar içinde aynı şey geçerli.

Kaspersky kullanabilirsiniz isterseniz ama hafif dosyalarda Defender sizi korur benim önerim Kaspersky çünkü az belek kullanıyor ve güzel koruyor. İnterneten deneme key alabilirsiniz 360 günlük ücretsiz.
Kaspersky Security Cloud nasıldır? Ücretsiz olarak onu gördüm, işimi görür mü acaba? Her zaman orijinal ürün kullanamayacağım, yani arada bir internetteki çeşitli sitelerden indirmeler yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…