GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.073 Çözümler 5 Cuma 00:55 #21 KriyusHeta dedi: Orada tarihi yanlış verdim özür dilerim ilk Tomb Raider oyununu oynamaktansa Tomb Raider anniversary oynayın demek istedim, tarihi yanlış yazmışım. 2007 olacak o tarih. Genişletmek için tıkla... Hocam konu acılalı olmus bayağı da sırasıyla en bastan baslamak ıstıyorum oyuna. Annıversary ıle 1 benzer dedınız hıkayesı komple aynımı ?
KriyusHeta dedi: Orada tarihi yanlış verdim özür dilerim ilk Tomb Raider oyununu oynamaktansa Tomb Raider anniversary oynayın demek istedim, tarihi yanlış yazmışım. 2007 olacak o tarih. Genişletmek için tıkla... Hocam konu acılalı olmus bayağı da sırasıyla en bastan baslamak ıstıyorum oyuna. Annıversary ıle 1 benzer dedınız hıkayesı komple aynımı ?
anilk91 Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 285 Çözümler 3 Cumartesi 01:12 #22 GGHOST dedi: Hocam konu acılalı olmus bayağı da sırasıyla en bastan baslamak ıstıyorum oyuna. Annıversary ıle 1 benzer dedınız hıkayesı komple aynımı ? Genişletmek için tıkla... Sizden 4 mesaj önce @ensareis arkadaşımız sorunuzu çok güzel bir şekilde açıklamış. Göz atmanızı tavsiye ederim.
GGHOST dedi: Hocam konu acılalı olmus bayağı da sırasıyla en bastan baslamak ıstıyorum oyuna. Annıversary ıle 1 benzer dedınız hıkayesı komple aynımı ? Genişletmek için tıkla... Sizden 4 mesaj önce @ensareis arkadaşımız sorunuzu çok güzel bir şekilde açıklamış. Göz atmanızı tavsiye ederim.