S Samet Acer Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 PowerShell'de aynı hatayı veriyor. Visual Code denemedim ama muhtemelen yine aynı hatayı alacağım. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2024
PowerShell'de aynı hatayı veriyor. Visual Code denemedim ama muhtemelen yine aynı hatayı alacağım. Çözümü nedir?
SafderunTR Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 6 Mart 2024 #2 Öncelikle git kurmanız gerektiğini söylüyor. Redirecting… git-scm.com
S Samet Acer Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #3 SafderunTR dedi: Öncelikle git kurmanız gerektiğini söylüyor. Redirecting… git-scm.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ^^ SafderunTR dedi: Öncelikle git kurmanız gerektiğini söylüyor. Redirecting… git-scm.com Genişletmek için tıkla... Şu anda senkronize ediliyor. SafderunTR dedi: Öncelikle git kurmanız gerektiğini söylüyor. Redirecting… git-scm.com Genişletmek için tıkla... Maalesef bekliyorum ama kurmaya çalıştığı tüm uygulamalar hata verdi. yarın format atıp deneyeceğim. Son düzenleme: 6 Mart 2024
SafderunTR dedi: Öncelikle git kurmanız gerektiğini söylüyor. Redirecting… git-scm.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ^^ SafderunTR dedi: Öncelikle git kurmanız gerektiğini söylüyor. Redirecting… git-scm.com Genişletmek için tıkla... Şu anda senkronize ediliyor. SafderunTR dedi: Öncelikle git kurmanız gerektiğini söylüyor. Redirecting… git-scm.com Genişletmek için tıkla... Maalesef bekliyorum ama kurmaya çalıştığı tüm uygulamalar hata verdi. yarın format atıp deneyeceğim.
SafderunTR Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 6 Mart 2024 #4 Hata loglarını paylaşabilir misin? Format atmanın pek çözüm olacağını sanmıyorum.