TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #11 TechnoSorun dedi: Geç olmadan sizde doktora görünün geçmiş olsun hocam. Umarım bir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sağ olun. Siz de aynı şekilde. Duyduğum kadarıyla 'spor hekimliği' gibi bir şeyler varmış.
TechnoSorun dedi: Geç olmadan sizde doktora görünün geçmiş olsun hocam. Umarım bir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sağ olun. Siz de aynı şekilde. Duyduğum kadarıyla 'spor hekimliği' gibi bir şeyler varmış.
R rubin2727 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #12 TwistyJead dedi: Nasıl yani, dik duramıyor musunuz lat pulldown yaparken? Nasıl bir ağrınız durumunuz var hocam? Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Dik durabiliyorum ama kafam güneştem otomatik yere düşüyor alışmam lazım TechnoSorun dedi: Geç olmadan sizde doktora görünün geçmiş olsun hocam. Umarım bir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Ben göründüm 1 yıl oldu skolyozunda ve kifozunda azalma var dedi pazartesi tekrar gidicem Son düzenleme: 4 Temmuz 2025
TwistyJead dedi: Nasıl yani, dik duramıyor musunuz lat pulldown yaparken? Nasıl bir ağrınız durumunuz var hocam? Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Dik durabiliyorum ama kafam güneştem otomatik yere düşüyor alışmam lazım TechnoSorun dedi: Geç olmadan sizde doktora görünün geçmiş olsun hocam. Umarım bir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Ben göründüm 1 yıl oldu skolyozunda ve kifozunda azalma var dedi pazartesi tekrar gidicem