Last of Us için PS4 alınır mı?

176185

Kilopat
Makaleler
4
Arkadaşlar canım Last of Us oynamak istiyor, sırf bu nedenden dolayı PS4 almak istiyorum, PS5 bekleyemiyorum, aşırı sabırsızım
Sizce PS4 alayım mı?
İkinci el PS4 düşünüyorum ardından hemen ilk oyunun Remastered versiyonunu ve ardından part 2 satın alıp oynayacağım.

PS 4'de mükemmel şaheserler var, sadece Last Of Us için almış olmayacaksınız kesinlikle.
Fakat son zamanlarda ülkemizde anormal derecede zamlandılar. Bayağı bir hemde.

Borca vb. girip alacaksan beklemelisin. PS5 çıktığında fahiş fiyatçılar bayağı indirim yapacaklardır. Hem de PS4 eski nesil sayılacağından oyunları ucuzlayacaktır.

Alınmaz. 2. oyun berbattı (btw) oynanış güzel mekanikler çok iyi fakat hikayesi size PS4'ü kapattıracak şekilde tasarlanmış.
Berbattı diyip neden hevesini kırıyorsunuz ki? Her insanın zevkleri aynı olacak diye bir kaide yok sen beğenmemişsin ama bence oyun bir şaheserdi. Lütfen öznel konularda böyle konuşmayalım

The last of us part 2 gerçekten muazzam bir oyundu. Her hikaye iyi bitmez. Oyunun senaryosuna çok saydırılması konusunda insanların sürü psikolojisi ile hareket ettiğini düşünüyorum. Sonuç olarak alınabilir. Ps4 elinizde kalmaz. Bugün ilana koyun hemen satılır. Alırsınız oynarsınız kasım aralık gibi satar ps5'i düşünürsünüz. Size kalmış yani.

Alan birçok kişi olduğuna göre alınabiliyormuş demekki

Oyun kötü alma diyen arkadaşların da belli ki bazı sıkıntıları var.
Tamam beğenmemiş olabilirsiniz, size hitap etmiyor olabilir, sizin için kötü de olabilir de, başkasının zevkini nereden biliyorsunuz da tanımadığınız birine "Oyun kötü alma" diyebiliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…