Last of Us Part 1 grafik ve görüntü ayarları nasıl olmalı?

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba. Last of Us almıştım önceden biraz oynadım, düşük grafiklerde bile akıcı olmadığı için silmiştim. Şimdi tekrar başlamak istiyorum ekran ve grafik ayarları nasıl olmalı sizce? Ayarlarımı aşağı bırakıyorum video olarak.

• 1650 Ti Mobile.
  • Ryzen 5 4600H.
  • Monitör 60 Hz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VRAM aştığı için drop girebilir ama çözünürlük düşük olduğu için sorun olmaz belki. Ek olarak Steam'de Lossless Scaling diye bir uygulama var FPS arttırmak için yardımcı olabilir.

Ben de bunu gördüm işte bu ara ama gerçekten işe yarıyor mu tam olarak ne yapıyor onu araştırıyorum şu an. Bir de bunu yapsam da oyun içi ayarlar nasıl olmalı?

Yarıyor hocam ben denedim.

Ayarları bu şekilde yapın daha sonra oyunu köşesiz pencereli moda alın daha sonra sağ üstteki ölçekle butonuna basın. Eğer hata verirse ölçekleye basıp hemen yanındaki ayarlar butonuna basın rüre bitene kadar. FPS'iniz artacak. Yine olmazsa ayarları Low'a çekeceksiniz mecburen.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    73,5 KB · Görüntüleme: 318
Ölçekle'ye basıp 5 saniye içinde oyuna mı geçiyoruz?

Onu biliyorum zaten evet drop giriyor. Konu ayarlar nasıl olmalı?

Ayarlarını nasıl yaptınız? Monitör 60 Hz, yine işe yarar mı?

Onu biliyorum zaten evet drop giriyor. Konu ayarlar nasıl olmalı?

Ayarlarını nasıl yaptınız? Monitör 60 Hz, yine işe yarar mı?

FSR performans moduna alın zaten ayarlar düşükteymiş. Yine drop girerse yapacak bir şey yok.

Ölçekle'ye basıp 5 saniye içinde oyuna mı geçiyoruz?

Beş saniye bitince oyuna dönüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…