Last of Us part 1 için Türkçe dublaj vs orijinal

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
2. Oyunu orijinal dublaj ile oynamıştım çünkü Türkçe dublajı o kadar beğenmemiştim. Yakında part 1 PC'ye gelecek ve muhtemelen alacağım. Dublajı deneyenler beğendi mi, orijinal dublaj kadar iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. oyunda joel daha ön planda olduğu için orijinal dilde oynayın. TR joel seslendirmesi pek iyi değil.

2. oyunu orijinal dublaj ile oynamıştım çünkü Türkçe dublajı o kadar beğenmemiştim. Yakında part 1 PC'ye gelecek ve muhtemelen alacağım. Dublajı deneyenler beğendi mi, orijinal dublaj kadar iyi mi?

Duyduğuma göre orijinali daha iyiymiş. Türkçe dublajda çok ses oturmuyormuş. Hatırladığım kadarıyla Dost Kayaoğlu'ndan duymuştum.

PC'ye geleceği tarih kesinleşti mi? Bende çok büyük heyecanla bekliyorum.

Sorudan bağımsız, dizi ocak ayında çıkacak oyun ne zaman gelir acaba?

Sorudan bağımsız, dizi ocak ayında çıkacak oyun ne zaman gelir acaba?

Hocam ben aralık sonu veya 2023 başı gelir diye düşünüyorum. Büyük ihtimal dizinin çıktığı zamanlar gelir.

Ben izlediğim kadarıyla dublajı yine çok güzel olmuştu. Özellikle Ellie'nin seslendirme sanatçısı çok iyi iş çıkarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…