M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #11 132923 dedi: Rahat bitirirsin. 2 saatlik DLC'yi de katarsak 15-16 saat sürüyor zaten oyun. Genişletmek için tıkla... DLC oynamak zorunda mıyım peki? Güzel mi DLC? 662040 dedi: Bu arada oyalanmayan biri için DLC'siz tam ortasındasın şu an. Şimdi hatırlamak için Videoya baktım da. Ortasındasın. Genişletmek için tıkla...
132923 dedi: Rahat bitirirsin. 2 saatlik DLC'yi de katarsak 15-16 saat sürüyor zaten oyun. Genişletmek için tıkla... DLC oynamak zorunda mıyım peki? Güzel mi DLC? 662040 dedi: Bu arada oyalanmayan biri için DLC'siz tam ortasındasın şu an. Şimdi hatırlamak için Videoya baktım da. Ortasındasın. Genişletmek için tıkla...
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2023 #12 M3HM3TY dedi: DLC oynamak zorunda mıyım peki? Güzel mi DLC? Genişletmek için tıkla... DLC çöp fakat oynamak zorundasın.
M3HM3TY dedi: DLC oynamak zorunda mıyım peki? Güzel mi DLC? Genişletmek için tıkla... DLC çöp fakat oynamak zorundasın.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #13 M3HM3TY dedi: Güzel mi DLC? Genişletmek için tıkla... Oyunun fragmanı gibi ama oyunu bitirince oynuyorsun. Eksik kısımları dolduruyor, oyna yani.
M3HM3TY dedi: Güzel mi DLC? Genişletmek için tıkla... Oyunun fragmanı gibi ama oyunu bitirince oynuyorsun. Eksik kısımları dolduruyor, oyna yani.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #14 490836 dedi: DLC çöp fakat oynamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Ben birinden görmüştüm hangi seri bilmiyorum ama bir tane DLC'de ellienin cinsel yonelimi dışında başka bir şey yokmuş. O DLC mi bu? totra_proska dedi: Oyunun fragmanı gibi ama oyunu bitirince oynuyorsun. Eksik kısımları dolduruyor, oyna yani. Genişletmek için tıkla... FitGirl'dan indirdim ama vardır herhalde DLC. 2. oyunun fragmani gibi mi?
490836 dedi: DLC çöp fakat oynamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Ben birinden görmüştüm hangi seri bilmiyorum ama bir tane DLC'de ellienin cinsel yonelimi dışında başka bir şey yokmuş. O DLC mi bu? totra_proska dedi: Oyunun fragmanı gibi ama oyunu bitirince oynuyorsun. Eksik kısımları dolduruyor, oyna yani. Genişletmek için tıkla... FitGirl'dan indirdim ama vardır herhalde DLC. 2. oyunun fragmani gibi mi?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 17 Kasım 2023 #15 M3HM3TY dedi: DLC oynamak zorunda mıyım peki? Yani güzel mi DLC? Genişletmek için tıkla... Ellie'nin geçmişini merak ediyorsan oynayabilirsin. Ben eğlenerek oynamıştım. Zaten 2 saatlik kısa bir oynanış sunuyor, bir şey kaybetmezsin.
M3HM3TY dedi: DLC oynamak zorunda mıyım peki? Yani güzel mi DLC? Genişletmek için tıkla... Ellie'nin geçmişini merak ediyorsan oynayabilirsin. Ben eğlenerek oynamıştım. Zaten 2 saatlik kısa bir oynanış sunuyor, bir şey kaybetmezsin.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #16 M3HM3TY dedi: Ben birinden görmüştüm hangi seri bilmiyorum ama bir tane DLC'de ellienin cinsel yonelimi dışında başka bir şey yokmuş. O DLC mi bu? Genişletmek için tıkla... Sen çok soru sormak, buna gerek olmamak. Oyunu bitirip DLC oynamak memnun kalmak M3HM3TY dedi: DLC. 2. oyunun fragmani gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil kısa kısa bölümleri oynuyon geçmişi öğreniyorsun. 2. oyunla alakası yok, kısa kısa olduğu için fragman gibi dedim. M3HM3TY dedi: FitGirl'dan indirdim ama vardır herhalde Genişletmek için tıkla... Bende ordan indirdim vardı.
M3HM3TY dedi: Ben birinden görmüştüm hangi seri bilmiyorum ama bir tane DLC'de ellienin cinsel yonelimi dışında başka bir şey yokmuş. O DLC mi bu? Genişletmek için tıkla... Sen çok soru sormak, buna gerek olmamak. Oyunu bitirip DLC oynamak memnun kalmak M3HM3TY dedi: DLC. 2. oyunun fragmani gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil kısa kısa bölümleri oynuyon geçmişi öğreniyorsun. 2. oyunla alakası yok, kısa kısa olduğu için fragman gibi dedim. M3HM3TY dedi: FitGirl'dan indirdim ama vardır herhalde Genişletmek için tıkla... Bende ordan indirdim vardı.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #17 132923 dedi: Ellie'nin geçmişini merak ediyorsan oynayabilirsin. Ben eğlenerek oynamıştım. Zaten 2 saatlik kısa bir oynanış sunuyor, bir şey kaybetmezsin. Genişletmek için tıkla... Vallaha bitirmek icin can atiyorum yeni oyun indireceğim ama oyun cok sariyor. RDR2 bitirdikten aylar sonra ilk defa bir oyun sardi beni. @bilmemem sende durumlar nasıl? Sildin mi ilerliyor musun? Son düzenleme: 17 Kasım 2023
132923 dedi: Ellie'nin geçmişini merak ediyorsan oynayabilirsin. Ben eğlenerek oynamıştım. Zaten 2 saatlik kısa bir oynanış sunuyor, bir şey kaybetmezsin. Genişletmek için tıkla... Vallaha bitirmek icin can atiyorum yeni oyun indireceğim ama oyun cok sariyor. RDR2 bitirdikten aylar sonra ilk defa bir oyun sardi beni. @bilmemem sende durumlar nasıl? Sildin mi ilerliyor musun?
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #18 M3HM3TY dedi: Vallaha bitirmek icin can atiyorum yeni oyun indireceğim ama oyun cok sariyor. RDR2 bitirdikten aylar sonra ilk defa bir oyun sardi beni. @bilmemem sende durumlar nasıl? Sildin mi ilerliyor musun? Genişletmek için tıkla... Oynuyorum neden sileyim ki? Daha başlardayım pek vakit bulamıyorum maalesef. @M3HM3TY bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederim, biraz CPU kullanımı yüksek bende, sizde de öyle mi? Son düzenleme: 17 Kasım 2023
M3HM3TY dedi: Vallaha bitirmek icin can atiyorum yeni oyun indireceğim ama oyun cok sariyor. RDR2 bitirdikten aylar sonra ilk defa bir oyun sardi beni. @bilmemem sende durumlar nasıl? Sildin mi ilerliyor musun? Genişletmek için tıkla... Oynuyorum neden sileyim ki? Daha başlardayım pek vakit bulamıyorum maalesef. @M3HM3TY bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederim, biraz CPU kullanımı yüksek bende, sizde de öyle mi?
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2023 #19 M3HM3TY dedi: 2. oyunun fragmani gibi mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Oyunda bir noktada bir zaman atlaması olacak. DLC'de hem o atlanan zamanda ne yaşandığını hem de Ellie'nin geçmişini göreceksin. M3HM3TY dedi: Ben birinden görmüştüm hangi seri bilmiyorum ama bir tane DLC'de ellienin cinsel yonelimi dışında başka bir şey yokmuş. O DLC mi bu? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten Last of Us'ta başka DLC yok.
M3HM3TY dedi: 2. oyunun fragmani gibi mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Oyunda bir noktada bir zaman atlaması olacak. DLC'de hem o atlanan zamanda ne yaşandığını hem de Ellie'nin geçmişini göreceksin. M3HM3TY dedi: Ben birinden görmüştüm hangi seri bilmiyorum ama bir tane DLC'de ellienin cinsel yonelimi dışında başka bir şey yokmuş. O DLC mi bu? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten Last of Us'ta başka DLC yok.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #20 490836 dedi: Değil. Oyunda bir noktada bir zaman atlaması olacak. DLC'de hem o atlanan zamanda ne yaşandığını hem de Ellie'nin geçmişini göreceksin. Evet. Zaten Last of Us'ta başka DLC yok. Genişletmek için tıkla... Yani ellie ile mi oynuyoruz DLC de?
490836 dedi: Değil. Oyunda bir noktada bir zaman atlaması olacak. DLC'de hem o atlanan zamanda ne yaşandığını hem de Ellie'nin geçmişini göreceksin. Evet. Zaten Last of Us'ta başka DLC yok. Genişletmek için tıkla... Yani ellie ile mi oynuyoruz DLC de?