Sürprizbozan Last of Us part 1 ne zaman biter?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
10 yaşındaki velet bir kızı yönetmek pek iç açıcı olmasa da o sunum kalitesi beni oynattırır.

Bahsettiğin kız ellie la boru mu? Zaten The Last of Us Part 1'i sevdiyse birisi ellieyi sevmeme ihtimali yok. Gayet iç açıcı ben sırf ellieyle zaman geçirmek için oynamıştım konusunu bile bilmiyorken.

Değil. Oyunda bir noktada bir zaman atlaması olacak. DLC'de hem o atlanan zamanda ne yaşandığını hem de Ellie'nin geçmişini göreceksin.

Evet. Zaten Last of Us'ta başka DLC yok.

Ben izlemeye karar verdim hocam. Geçmişi merak etmiyorum zaten.

Oynuyorum neden sileyim ki? Daha başlardayım pek vakit bulamıyorum maalesef.

@M3HM3TY bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederim, biraz CPU kullanımı yüksek bende, sizde de öyle mi?

Bende GPU kullanimi yuksek.

Bahsettiğin kız ellie la boru mu? Zaten The Last of Us Part 1'i sevdiyse birisi ellieyi sevmeme ihtimali yok. Gayet iç açıcı ben sırf ellieyle zaman geçirmek için oynamıştım konusunu bile bilmiyorken.

Yok yani de ben oynanışa önem veriyorum. Ellie en sevdiğim karakterlerden biri ama 2 saat onunla yürümek vs. pek keyif verir gibi değil ama oynanış ta varda ben tamamım aga.

Bende GPU kullanimi yuksek.

O normal ama benim cihaz %90 civarı kullanım oluyor bazen CPU da. Sizde kaç?

Ben izlemeye karar verdim hocam. Geçmişi merak etmiyorum zaten.
1-2 saatlik bir DLC hocam zaten. Ki bu sürenin çoğu ara sahne izlemek ve bir yerden bir yere gitmekle geçiyor. O yüzden hızlıca bitirirsiniz.

1-2 saatlik bir DLC hocam zaten. Ki bu sürenin çoğu ara sahne izlemek ve bir yerden bir yere gitmekle geçiyor. O yüzden hızlıca bitirirsiniz.

Ya hocam. Ne yapayım ben ellienin transligini. Zaten annesi ile babasi olmuş yetim yanı. Anlatsa anlatsa herhalde neden ısıtıldığını falan gosterir bence.

Kullanimi bilmiyorum da Max 68 gördüm dereceyi.

Ya hocam. Ne yapayım ben ellienin transligini. Zaten annesi ile babasi olmuş yetim yanı. Anlatsa anlatsa herhalde neden ısıtıldığını falan gosterir bence.

Onemsemiyorsanız bence hiç bulaşmadan internetten dinleyip geçin hocam. Yoğun drama çevirirler büyük ihtimalle zaten.

Onemsemiyorsanız bence hiç bulaşmadan internetten dinleyip geçin hocam. Yoğun drama çevirirler büyük ihtimalle zaten.

Bir de zaten oyunu sessiz oynuyorum. Yani kulakligim yok ve monitorun hoparlörü yok. Alt yazı okuyup oynuyorum oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…