Last of Us çok büyük bir marka olduğu için satış başarısının pandemi ile bir bağlantısı yoktu. Biz konsolda part 2'yi zaten 7 yıl boyunca bekliyorduk. 2016 da ilk trailer yayınlandığında ortalık yıkıldı dün gibi hatırlarım. Oyun zaten çok iyi eleştiriler alıp GOTY 2020 seçildi ayrıca Elden Ring çıkana kadar en fazla ödül alan oyun ünvanını da elinde tutuyordu. Olumsuz yorum kısıtlı bir kitle tarafından hikaye de ki tercihler nedeniyle oldu. Fakat oyunu bitirince herkes doğru tercih olduğunu da kabul etti.Çıktığı dönem tam pandemi dönemine denk geldi onunda katkısı çok büyüktür. Yoksa bu kadar eleştiriler alıp iyi satması da anormal açıkçası.
Last of Us çok büyük bir marka olduğu için satış başarısının pandemi ile bir bağlantısı yoktu. Biz konsolda part 2'yi zaten 7 yıl boyunca bekliyorduk. 2016 da ilk trailer yayınlandığında ortalık yıkıldı dün gibi hatırlarım. Oyun zaten çok iyi eleştiriler alıp GOTY 2020 seçildi ayrıca Elden Ring çıkana kadar en fazla ödül alan oyun ünvanını da elinde tutuyordu. Olumsuz yorum kısıtlı bir kitle tarafından hikaye de ki tercihler nedeniyle oldu. Fakat oyunu bitirince herkes doğru tercih olduğunu da kabul etti.
O kısıtlı kitle oyunun metacritic puanının 5.8 olmasına sebep oldu. Last of Us hak etmediği kadar büyük bir marka olduğu için bu kadar çok sattı. Sanma ki bu yeni IP olsaydı bu düşük puanlara rağmen böyle satardı.Last of Us çok büyük bir marka olduğu için satış başarısının pandemi ile bir bağlantısı yoktu. Biz konsolda part 2'yi zaten 7 yıl boyunca bekliyorduk. 2016 da ilk trailer yayınlandığında ortalık yıkıldı dün gibi hatırlarım. Oyun zaten çok iyi eleştiriler alıp GOTY 2020 seçildi ayrıca Elden Ring çıkana kadar en fazla ödül alan oyun ünvanını da elinde tutuyordu. Olumsuz yorum kısıtlı bir kitle tarafından hikaye de ki tercihler nedeniyle oldu. Fakat oyunu bitirince herkes doğru tercih olduğunu da kabul etti.
O kısıtlı kitle oyunun metacritic puanının 5.8 olmasına sebep oldu. Last of Us hak etmediği kadar büyük bir marka olduğu için bu kadar çok sattı. Sanma ki bu yeni IP olsaydı bu düşük puanlara rağmen böyle satardı.
1.0.4 sürümüyle 3 saat ilerledim hikayede. Tek bir mekanda anlık FPS düşmesi yaşadım şu ana kadar. 1.0.5 sürümüne güncellemeye değer mi?
O puanları verenler oyun ilk çıktığında ve sızıntılarda gördükleri için puan verenler. Daha doğrusu her oyunda olan haterlar. Oyun da çok populer olunca hater da bol oluyor. Oyunu oynadıysan hikayeyi biliyorsundur şimdi anlatıp spo vermek istemem. Ben böyle kitlelerin düşüncelerini dikkate almam çünkü oyunu defalarca oynadım.Metacritic puanları kullanıcılar tarafından hala çok düşük. Eğer dediğin gibi sadece belirli art niyetli bir kitle eleştirseydi bu kadar genel olarak düşük puanlar alamazdı.
O puanları verenler oyun ilk çıktığında ve sızıntılarda gördükleri için puan verenler. Daha doğrusu her oyunda olan haterlar. Oyun da çok populer olunca hater da bol oluyor. Oyunu oynadıysan hikayeyi biliyorsundur şimdi anlatıp spo vermek istemem. Ben böyle kitlelerin düşüncelerini dikkate almam çünkü oyunu defalarca oynadım.
Bilgileriniz yanlış Last of Us part 2 Metacritic puanı 93 dür. Last of Us çok büyük bir markadır ve bunu sonuna kadar hak etmiştir. Çıkış yaptığı 2013 yılından sonra oyun dünyasını değiştirmiş onlarca oyuna da ilham olmuştur. Yeni bir IP olmadığı için bunu bilemeyiz ama Sony exclusiveleri konsola çok üstün kalitede çıkış yaptığından yüksek satış başarısına ulaşmaları alışkın olduğumuz bir durumdur.O kısıtlı kitle oyunun metacritic puanının 5.8 olmasına sebep oldu. Last of Us hak etmediği kadar büyük bir marka olduğu için bu kadar çok sattı. Sanma ki bu yeni IP olsaydı bu düşük puanlara rağmen böyle satardı.
Bilgileriniz yanlış Last of Us part 2 Metacritic puanı 93 dür. Last of Us çok büyük bir markadır ve bunu sonuna kadar hak etmiştir. Çıkış yaptığı 2013 yılından sonra oyun dünyasını değiştirmiş onlarca oyuna da ilham olmuştur. Yeni bir IP olmadığı için bunu bilemeyiz ama Sony exclusiveleri konsola çok üstün kalitede çıkış yaptığından yüksek satış başarısına ulaşmaları alışkın olduğumuz bir durumdur.