Last of Us Part 1 Türkçe dublajı iyi midir?

Hurma Ağacı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Last of Us Part 1 oynayacağım, Türkçe dublajı iyi midir? Yoksa İngilizce dublajlı bir şekilde oynayıp Türkçe altyazıyla mı oynamalıyım?

Merhaba. Last of Us Part 1 oynayacağım, Türkçe dublajı iyi midir? Yoksa İngilizce dublajlı bir şekilde oynayıp Türkçe altyazıyla mı oynamalıyım?
Dublaj güzel ama çok yapmacık replikler var mesela adam bizim Joel'i tutuyor, Joel tut beni diyor. Yav adam tutmuş zaten seni neden tut beni diyorsun tuttuktan sonra :D Normalde normal bir şey gibi geliyor olabilir ama oyun içi çok yapmacık. Bu sadece o değil, sürekli ''Bir el atsana'' deyip duruyor. Ya azıcık doğallaştır, her eşya ittirme sahnesinde aynı replik 50 kere söyleniyor sanki o repliği bir daha kaydetmemişler aynısını kullanmışlar gibi...

Dublaj güzel ama çok yapmacık replikler var mesela adam bizim Joel'i tutuyor, joel tut beni diyor. Yav adam tutmuş zaten seni neden tut beni diyorsun tuttuktan sonra :D normalde normal bir şey gibi geliyor olabilir ama oyun içi çok yapmacık. Bu sadece o değil, sürekli "bir el atsana" deyip duruyor. Ya azıcık doğallaştır, her eşya ittirme sahnesinde aynı replik 50 kere söyleniyor sanki o repliği bir daha kaydetmemişler aynısını kullanmışlar gibi...

Farklı dillerdede aynıysa sorun yok bence.

Dublaj güzel ama çok yapmacık replikler var mesela adam bizim Joel'i tutuyor, Joel tut beni diyor. Yav adam tutmuş zaten seni neden tut beni diyorsun tuttuktan sonra :D Normalde normal bir şey gibi geliyor olabilir ama oyun içi çok yapmacık. Bu sadece o değil, sürekli ''Bir el atsana'' deyip duruyor. Ya azıcık doğallaştır, her eşya ittirme sahnesinde aynı replik 50 kere söyleniyor sanki o repliği bir daha kaydetmemişler aynısını kullanmışlar gibi...
İngilizce halinde de böyle olması gerekmiyor mu hocam? Kendi kafalarına göre mi oluşturmuşlar bazı replikleri yani?

İngilizce halinde de böyle olması gerekmiyor mu hocam? Kendi kafalarına göre mi oluşturmuşlar bazı replikleri yani?

İllaki bir şeyler değiştiriliyor hatta özel bir kavram vardı böyle şeylerde kullanılan.

Farklı dillerdede aynıysa sorun yok bence.

İngilizce sahnelerini izliyordum YouTube’dan, yanlış hatırlamıyorsam aynı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı