Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 18 Aralık 2023 #11 Bence GoW'a para verilmez aşırı abartılan bir oyun. Last of Us ise başyapıt her türlü değer.
huseyin filik Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #12 Şebnem Ferah dedi: Part 1 bitişi ile tatmin etmiyor yarım bırakıyor, GoW derim. Genişletmek için tıkla... RDR2 ile birlikte almayı düşünüyorum hocam ikisi 550 TL'ye geliyor Nays ile alacağım 450 TL olacak iki oyun.
Şebnem Ferah dedi: Part 1 bitişi ile tatmin etmiyor yarım bırakıyor, GoW derim. Genişletmek için tıkla... RDR2 ile birlikte almayı düşünüyorum hocam ikisi 550 TL'ye geliyor Nays ile alacağım 450 TL olacak iki oyun.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Aralık 2023 #13 huseyin filik dedi: RDR2 ile birlikte almayı düşünüyorum hocam ikisi 550 TL'ye geliyor Nays ile alacağım 450 TL olacak iki oyun. Genişletmek için tıkla... Bu devirde fiyatı kaçırlmaz, aslında 2 sony yapımı alınırdı ama cidden TLoU P1 çok eksik bitiyor yani o yüzden bile GoW derim.
huseyin filik dedi: RDR2 ile birlikte almayı düşünüyorum hocam ikisi 550 TL'ye geliyor Nays ile alacağım 450 TL olacak iki oyun. Genişletmek için tıkla... Bu devirde fiyatı kaçırlmaz, aslında 2 sony yapımı alınırdı ama cidden TLoU P1 çok eksik bitiyor yani o yüzden bile GoW derim.
huseyin filik Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #14 Kenobii dedi: Bence GoW'a para verilmez aşırı abartılan bir oyun. Last of Us ise başyapıt her türlü değer. Genişletmek için tıkla... Hocam 500 TL bütçem var ya RDR2 God of War kombosu yapacagim ya da sadece last of.
Kenobii dedi: Bence GoW'a para verilmez aşırı abartılan bir oyun. Last of Us ise başyapıt her türlü değer. Genişletmek için tıkla... Hocam 500 TL bütçem var ya RDR2 God of War kombosu yapacagim ya da sadece last of.
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.383 Çözümler 4 18 Aralık 2023 #15 kino dedi: GoW çok güzel olsa da biraz çerezlik gibi, hızlı akıyor ve bitiyor. TLOU daha doyurucu bir oyun. Hangisi seni daha çok çekiyorsa onu al. Genişletmek için tıkla... Bana da tlou hızlı geldi. Çok güzeldi ama 2 günde bitti. Aksine god of war çok daha doyurucu, giriş gelişme sonuç var gibi geldi bana.
kino dedi: GoW çok güzel olsa da biraz çerezlik gibi, hızlı akıyor ve bitiyor. TLOU daha doyurucu bir oyun. Hangisi seni daha çok çekiyorsa onu al. Genişletmek için tıkla... Bana da tlou hızlı geldi. Çok güzeldi ama 2 günde bitti. Aksine god of war çok daha doyurucu, giriş gelişme sonuç var gibi geldi bana.
huseyin filik Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #16 Şebnem Ferah dedi: Bu devirde fiyatı kaçırlmaz, aslında 2 Sony yapımı alınırdı ama cidden TLOU P1 çok eksik bitiyor yani o yüzden bile GoW derim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim önereceğiniz başka oyunlarada acigim 500TL bütçem var.
Şebnem Ferah dedi: Bu devirde fiyatı kaçırlmaz, aslında 2 Sony yapımı alınırdı ama cidden TLOU P1 çok eksik bitiyor yani o yüzden bile GoW derim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim önereceğiniz başka oyunlarada acigim 500TL bütçem var.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Aralık 2023 #17 huseyin filik dedi: Tamam teşekkür ederim önereceğiniz başka oyunlarada acigim 500TL bütçem var. Genişletmek için tıkla... Yani Mafia Trilogy alabilirsen öneririm.
huseyin filik dedi: Tamam teşekkür ederim önereceğiniz başka oyunlarada acigim 500TL bütçem var. Genişletmek için tıkla... Yani Mafia Trilogy alabilirsen öneririm.
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 18 Aralık 2023 #18 huseyin filik dedi: Hocam 500 TL bütçem var ya RDR2 God of War kombosu yapacagim ya da sadece last of. Genişletmek için tıkla... O zaman RDR ve GoW alınız. Çünkü RDR 2 kesin alınmalı.
huseyin filik dedi: Hocam 500 TL bütçem var ya RDR2 God of War kombosu yapacagim ya da sadece last of. Genişletmek için tıkla... O zaman RDR ve GoW alınız. Çünkü RDR 2 kesin alınmalı.
huseyin filik Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #19 Şebnem Ferah dedi: Yani Mafia trilogy alabilirsen öneririm. Genişletmek için tıkla... Düşünülebilir teşekkür ederim. Kenobii dedi: O zaman RDR ve GoW alınız. Çünkü RDR 2 kesin alınmalı. Genişletmek için tıkla... Başka bir oyun tavsiyeniz var midir?
Şebnem Ferah dedi: Yani Mafia trilogy alabilirsen öneririm. Genişletmek için tıkla... Düşünülebilir teşekkür ederim. Kenobii dedi: O zaman RDR ve GoW alınız. Çünkü RDR 2 kesin alınmalı. Genişletmek için tıkla... Başka bir oyun tavsiyeniz var midir?