resul çiftçi
Centipat
Daha fazla
denedim ama maalesef olmadı oyunu kaldırdım,oynayamayacağım sanırım yapacak bir şey yokBunu dene.Rehber: The Last of Us Part 1 yetersiz bellek hatasının çözümü
Sorunu yaşayan birçok üye gördüm. Technopat Sosyal'de olsun, diğer forumlarda olsun bununla ilgili birçok konu açılmış. Lafı uzatmadan hatayı nasıl çözeceğinize geçiyorum. Hata: Birkaç test gerçekleştirdim. Bazı sistemlerde 21 mayıs tarihli çıkış yapan yeni NVIDIA ekran kartı sürücüsü oyunla...www.technopat.net
Sanırım oyunu açmak için minimum 16 GB lazımmış sistemini yükseltmediğin sürece açamazsın sanırım.Denedim ama maalesef olmadı oyunu kaldırdım,oynayamayacağım sanırım yapacak bir şey yok.
RTX 3050 VRAM 4 GB,yetersiz demişsin dostum ama cyberpunk'ı yükledim ve gayet akıcı bir şekilde oynanıyor,anlamadım bu nasıl oyunmuş neyse ders oldu bir daha iyice araştırıp alırızYalnız 8 GB Ram ciddi ciddi yetersiz bu oyun için. Açsa bile kasmaktan oynayamazsın. Ekran kartı nedir?
Cyberpunk oynatması bunu da oynatacağı anlamına gelmiyor. Oyun çok yüksek VRAM kullanıyor en düşük ayarlarda oynasan dahi.RTX 3050 VRAM 4 GB,yetersiz demişsin dostum ama cyberpunk'ı yükledim ve gayet akıcı bir şekilde oynanıyor,anlamadım bu nasıl oyunmuş neyse ders oldu bir daha iyice araştırıp alırız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.