Last of Us Part 2 ne zaman Steam'e gelir?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Meslek
Öğrenci
PlayStation oyunları Steam'e gelmeye başladı, ben de PC'ye çıktığı gibi Last of Us Part1'i çekmek istiyorum. Onu bitirene kadar part 2 çıkmış olur mu sizce? Ayrıca saat farkları nasıl oluyor sürümler arasında?

Hocam 15 saatlik oyun nasıl bitirene kadar part 2 çıkmış olsun. Part 2 2023’de gelmeyecek büyük ihtimalle.

Bu yıl sonu veya 2024'ün başında part 2'nin de geleceğini düşünüyorum.

Günde birkaç dakika filan oynayıp kapatırsan yüksek ihtimalle ilk oyunu bitirdiğinde part 2 çıkmış olur hocam.

YouTube için sordum hocam ama sanırım bekleyeceğim part 2 için herkese teşekkürler.

Tahminimce ilk oyun çıktıktan sonra Ghost of Tsushima'yı falan getirecekler. Part 2 2024 başlarında gelir.

Benim anlamadigim bir sey var, TLOU part 2 2020 de çıkmış ama TLOU part 1 2022 de çıkmış. Nasil Part 2 Part 1 den önce cikiyor?

Benim anlamadigim bir şey var, TLOU part 2 2020 de çıkmış ama TLOU part 1 2022 de çıkmış. Nasil Part 2 Part 1'den önce cikiyor?

O 2022 de çıkan ilk oyunun PS 5 için yeniden düzenlenen versiyonu hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…