Last of Us Part 2 Remastered alınır mı?

TAMİRATÖR

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus rog strix G18
İ9 13980HX
Rtx 4080
1Tb ssd
32Gb ram
Windows 11 pro
Sa, herkese hayırlı sabahlar.

Birkac gun once Last of Us part 2 Remastered PC'ye cikis yapti. Ben de oyunu almayi düşünüyorum fakat bir onceki Last of Us oyunundaki optimizasyon vb. sorunlardan ötürü almaya tereddüt ediyorum, sizce biraz beklemeli miyim yoksa alayim mi? Sizin dusunceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuzca oynayabilirsiniz, en azından ben sıfır sıkıntı ile oynadım, sadece 1 kez crash aldım. Optimizasyon falan gayet iyi, i5 12400F ve RTX 4060 ile en yüksek ayarlarda oynadım. Kasma, donma sıfırdı.

Yani kronik bir sorun yoktu oyunda, ayrıca gerçekten güzel bir oyun, büyük bir keyifle oynayacağınızdan eminim.

Sorunsuzca oynayabilirsiniz, en azından ben sıfır sıkıntı ile oynadım, sadece 1 kez crash aldım. Optimizasyon falan gayet iyi, i5 12400F ve RTX 4060 ile en yüksek ayarlarda oynadım. Kasma, donma sıfırdı.

Yani kronik bir sorun yoktu oyunda, ayrıca gerçekten güzel bir oyun, büyük bir keyifle oynayacağınızdan eminim.

Ortalama kac FPS aliyorsunuz hocam bende laptop var.

Sa, herkese hayırlı sabahlar.

Birkac gun once Last of Us part 2 Remastered PC'ye cikis yapti. Ben de oyunu almayi düşünüyorum fakat bir onceki Last of Us oyunundaki optimizasyon vb. sorunlardan ötürü almaya tereddüt ediyorum, sizce biraz beklemeli miyim yoksa alayim mi? Sizin dusunceleriniz nelerdir?
Oyun çok güzel zaten 1.yi oynayıp sevdiyseniz bunu da çok seversiniz. Optimizasyonu iyi, kartınız nedir ?

Pek FPS falan ilgilenen biri değilim hocam bakmadım bile kaç FPS olduğuna ama rahatlıkla 60 FPS üzeriydi, YouTube'dan bakabilirsiniz kendi ekran kartı modelinizi ve işlemcinizi yazarak.

Baktim hocam teşekkür ederim yorumunuz icin hayirli aksamlar.

Oyun çok güzel zaten 1.yi oynayıp sevdiyseniz bunu da çok seversiniz. Optimizasyonu iyi, kartınız nedir?

Hocam ilk oyunu YT'den izlemistim ikinci oyunuda beğenirim kesin
4080'li laptop kullanıyorum evet optimizasyon aramam size belki saçma gelecek ama bir onceki oyunda bayağı bir sorun yaşayan kullanicilar gördüm bu sebeple arastirmak istedim.

Bu sefer optimizasyonu iyi halletmişler. İlk oyunun portunu tek başına Iron Galaxy yapmıştı bu sefer kaliteli portlarıyla bilinen (Spider-Man 2 tartışmalı olsa da) Nixxes da el atmış ve ortaya mükemmel bir iş çıkmış. DLSS, kare oluşturma hiçbir şey açmadan ortalama 150 fps akıyor oyun max ayarlarda 5080'le.

Bu sefer optimizasyonu iyi halletmişler. İlk oyunun portunu tek başına ıron Galaxy yapmıştı bu sefer kaliteli portlarıyla bilinen (Spider-Man 2 tartışmalı olsa da) nixxes da el atmış ve ortaya mükemmel bir iş çıkmış. DLSS, kare oluşturma hiçbir şey açmadan ortalama 150 FPS akıyor oyun Max ayarlarda 5080'le.

Gayet iyi bir deger hocam.

Baktim hocam teşekkür ederim yorumunuz icin hayirli aksamlar.

Hocam ilk oyunu YT'den izlemistim ikinci oyunuda beğenirim kesin
4080'li laptop kullanıyorum evet optimizasyon aramam size belki saçma gelecek ama bir onceki oyunda bayağı bir sorun yaşayan kullanicilar gördüm bu sebeple arastirmak istedim.
Al o zaman hocam yaslan arkana, böyle oyunlar arada bir geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı