Last of Us Part 2 Remastered vs Original

fratyaldiz

Picopat
Daha fazla  
Last of Us part 2 Remastered vs original arasında çok bir fark var mı? PS5'te oynayacağım, part 1'i oynadım part ikisini alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında çok fark yok, Remastered almak zorunda değilsiniz. Remastered sürümünde sadece birkaç yeni özellik var. Lost levels, Roguelike No Return modu gibi. Bunları istemiyorsanız normal olanı alın.

Hocam gerçi şimdi baktım da TLOU Part 2 Remastered daha ucuzmuş zaten nedense. O yüzden TLOU Part 2 Remastered almanız daha mantıklı.

Aralarında çok fark yok, Remastered almak zorunda değilsiniz. Remastered sürümünde sadece birkaç yeni özellik var. Lost levels, Roguelike No Return modu gibi. Bunları istemiyorsanız normal olanı alın.

Hocam gerçi şimdi baktım da TLOU Part 2 Remastered daha ucuzmuş zaten nedense. O yüzden TLOU Part 2 Remastered almanız daha mantıklı.

cd şeklinde almak istiyorum da o yüzden sordum aslında oynanış açısındn sanırsam kalite farkı var ama çok büyük bi fark var mı diye sormak istemiştm

@fermaNga ben de aynı fikirdeyim oynanış açısında ki farkı bilmiyorum fakat grafik açısından çok çok az bir fark var ve cd fiyatları arasında da 500 600 tllik bir fark var. Bu fiyat farkına değecek bir görsellik sunsaydı hiç düşünmezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı