Last of Us Part 2 sonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çok güzel tespit yapmışsınız tebrik ederim mantıklı aslında 3. oyun gelebilir gelmeyedebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spoiler yememek için izlemiyorum, PS Slim çıkanaça PS4 ucuzlar, ben o vakit alır ilkini ve ikincisini oynarım. PS4 zamlanmaya devam etmez zaar.

Part 3 için 7 yıl daha bekleyemem (!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görüşlerinize tamamen katılıyorum. Keşke sürpriz bozan içine alsaydınız oyunu oynamayanlara yazık oldu. Bir de bu iki parmak yorumunuza sesli güldüm. Bu biraz komplo teorisi gibi olmuş sanki.

Hocam görüşlerinize tamamen katılıyorum. Keşke sürpriz bozan içine alsaydınız oyunu oynamayanlara yazık oldu. Bir de bu iki parmak yorumunuza sesli güldüm. Bu biraz komplo teorisi gibi olmuş sanki.
Bence biraz mantıklı geldi

Hocam sürpriz bozan ekledim ama olmadı neden olabilir?

Oyunu bir kez arkadaşımla beraber oynadım bitirdim bir kez de video serisi olarak izledim. Parmak olayında başka bir mantık bulamadım. O parmaklar oyunun başında da kopabilirdi lakin öyle olmadı. Bence bilinçli olarak oyunculara mesaj vermek amacıyla oyun sonuna eklenmiş.

Konu başlıkta da belirtildiği üzere The Last of Us Part 2 Finali ile alakalı spoiler yemek istemeyen yazılanları okumaz zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…