Last of Us Part II Remastered PC'ye 8 Nisan'da Hotfix 1.0.10407.714 güncellemesi geldi

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
The Last of Us Part II Remastered PC'ye 8 Nisan'da Hotfix 1.0.10407.714 güncellemesi geldi.

Herkese merhaba,

The Last of Us Part II Remastered'ı PC'de oynadığınız için teşekkür ederiz!

Oyuna bu kadar çok kişinin katıldığını görmek bizi mutlu ediyor ve şimdiye kadar bizimle paylaştığınız tüm geri bildirimler için minnettarız.

Bu hızlı yama, fare girişinin hassasiyetini artırır, keskinleştirme üzerinde daha fazla kontrol sağlar ve bazı çökme sorunlarını giderir.

Keskinlik değerlerindeki değişiklikler nedeniyle bu güncelleme oyunun görünümünü değiştirebilir. Görüntünün keskinliğini tercihlerinize göre artırmak veya azaltmak için “Upscale Sharpness” kaydırıcısını kullanabilirsiniz.

Nixxes ve Naughty Dog ekipleri, oyuncu geri bildirimlerini ve çökme raporlarını yakından takip ediyor ve oyunu daha da geliştirecek ek güncellemeler üzerinde çalışıyorlar.

Sürüm Notları – Hızlı Yama 1.0.10407.714

• Hassas nişan hareketlerinin algılanmasını iyileştirmek için fare girişinde değişiklikler yapıldı.
  • “Upscale Sharpness” kaydırıcısı artık keskinliği daha iyi kontrol etmenizi sağlıyor.
  • 1440p çözünürlükte ve Volumetric Quality orta seviyeye ayarlandığında oluşabilecek bir çökme giderildi.
  • Yeni oyuna başlamadan önce menüde fareyi hızlı ve düzensiz bir şekilde hareket ettirirken oluşabilecek bir çökme sorunu düzeltildi.

Son düzenleme:
Eğer DLSS gözünüze hâla daha aşırı keskin geliyorsa, NVIDIA uygulamasından DLSS ayarını "Preset K" yapın. Oyun CNN model kullanıyor, eğer Preset K yani Transformer Model yaparsanız problem büyük oranda çözülüyor.

DLSS hiç açmadım hocam bu ayarı yaptım ama açmadım bir açayım az önce gerdi bayağı oyun cıktım bakayım tekrar

Nasıl yapabilirim detaylı açıklar mısın?

Nasıl yapabilirim detaylı açıklar mısın?
Video direkt ilgili kısımdan başlayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…