Arkadaşlar 550 TL'ye Last of Us mı almalıyım yoksa 100 lira daha ekleyip Steam'den RDR2 mi alayım? Çok arada kaldım, ikisi de mükemmel oyun. Tavsiyeniz nedir?
Öncelikle ikisi de mükemmel değil, RDR2 aşırı yavaş ve hantal bir karaktere sahip. Olay örgüsü de oldukça geç kendine geliyor. Bu tamamen kendi fikrim fakat bunu söyleyen insan sayısı oldukça çok. Ben satın aldım ama oynayamıyorum mesela. Last of Us daha dinamik ve içine çeken rafine bir hikayeye sahip. Oynanış daha rahat.
RDR 2, daha uzun soluklu ve çok derin bir oyun. Parasının hakkını fazlasıyla verir. Tabii TLOU da bana göre bir başyapıttır ama dediğim gibi, RDR'ye vereceğin paraya daha çok değer. Oynanış süresi olarak sizi 1 sene götürür. RDR 2'yi 500 TL'ye de alabilirsiniz, söylemiş olayım.
Developed by the creators of Grand Theft Auto V and Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 is an epic tale of life in America’s unforgiving heartland. The game’s vast and atmospheric world provides the foundation for a new online experience.
Arkadaşlar 550 TL'ye Last of Us mı almalıyım yoksa 100 lira daha ekleyip Steam'den RDR2 mi alayım? Çok arada kaldım, ikisi de mükemmel oyun. Tavsiyeniz nedir?