M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 681 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum. Oyun zaten işlemciyi %70 civarında kullanıyor, ayrıca sıcaklıklar da 86'a kadar çıkıyor. Normal mi bu?
Arkadaşlar 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum. Oyun zaten işlemciyi %70 civarında kullanıyor, ayrıca sıcaklıklar da 86'a kadar çıkıyor. Normal mi bu?
Çözüm Damon Salvatore 8 Haziran 2025 O zaman sorun yok hocam. Last of Us oyunları dediğim gibi CPU'ya çok yükleniyor. Ortalamanın üstü sıcaklıklar ama 85-86'yı geçmiyorsa risk oluşturmaz. İsterseniz manuel olarak CPU fan hızını ayarlayabilirsiniz.
O zaman sorun yok hocam. Last of Us oyunları dediğim gibi CPU'ya çok yükleniyor. Ortalamanın üstü sıcaklıklar ama 85-86'yı geçmiyorsa risk oluşturmaz. İsterseniz manuel olarak CPU fan hızını ayarlayabilirsiniz.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.808 Makaleler 5 Çözümler 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #11 Monarchh dedi: Hocam önerdiğiniz kaliteli bir hava soğutma var mı? 7800x3D için. Genişletmek için tıkla... Geçmeye değer bir fark olacağını düşünmüyorum hocam. Phantom Spirit vs aşağı yukarı aynı soğutmaya sahip modeller. D15'in de fiyatı ortada. Artı 0 Eksi
Monarchh dedi: Hocam önerdiğiniz kaliteli bir hava soğutma var mı? 7800x3D için. Genişletmek için tıkla... Geçmeye değer bir fark olacağını düşünmüyorum hocam. Phantom Spirit vs aşağı yukarı aynı soğutmaya sahip modeller. D15'in de fiyatı ortada.