Lastik hava kaçırıyor

TheKingTR

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yanlışlıkla lastiği sert bir şekilde kaldırıma çarptım ve havası yavaş şekilde inmeye başladı. Daha sonra lastikçiye götürdüm, bir patlak yok dedi hava bastı gönderdi. Aradan neredeyse 1 ay geçti dün yolda giderken tümsekten geçtim aynı lastik bir anda indi. Hani şimdi sorun jantta mı yoksa lastikte mi nasıl anlarım bunu?

Arkadaşlar ben yanlışlıkla lastiği sert bir şekilde kaldırıma çarptım ve havası yavaş şekilde inmeye başladı. Daha sonra lastikçiye götürdüm, bir patlak yok dedi hava bastı gönderdi. Aradan neredeyse 1 ay geçti dün yolda giderken tümsekten geçtim aynı lastik bir anda indi. Hani şimdi sorun jantta mı yoksa lastikte mi nasıl anlarım bunu?

Jantı söktürüp baktır iyi ustaysa zaten jantı kontrol eder lastikte hasar olsa ya yarılmıştı ya da balon yapmıştı.

ya siboplardan ya da yanaklardan kaçırıyo o zaman

Sibopuna bak ömrü 2 3 sene su ile anlarsın dök veya sık.
Hava basıp su tutmayı denediniz mi?
Zaten lastikçi ilk bunu denedi bir şey yok dedi lastiğin yeni dedi ben istersen yenisini veririm ama bosa masraf yapma dedi. Hava kaçırma yok dedi.

Jantı söktürüp baktır iyi ustaysa zaten jantı kontrol eder lastikte hasar olsa ya yarılmıştı ya da balon yapmıştı.
Jantı yamultmuşsun. Jantı düzelttir.
Müsait bir zamanda baktirayım o zaman aslında benden bundan şüphe duydumda hani hava kaçırmayınca herhalde sorun yok dedim ama dünki olaydan sonra kesin net bir problem var allahtan benzinliğe yakındım yoksa kalırdik yolda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı