Lastikalsana.com güvenilir mi?

Salim Korkmaz37

Picopat
Arkadaşlar instagramda reklamı çıktı önüme güvenilir gelmedi, güvenilir olmadığına eminim haksız mıyım?
Siz de bakarsanız sevinirim, iyi forumlar.

1772398666372.png

Kesinlikle güvenilir değil alışveriş yapmadan dikkat edelim, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Site tasarımına bakınca bile dandik olduğu anlaşılıyor direkt. Bu arada dolandırıcı olduklarını sanmıyorum sadece hiçbir şeyden anlamayan sahipleri olduğuna eminim.

Dükkanlarının burası olduğu yazıyor isterseniz buradaki numarayla bir görüşün sonuçta gerçek bir dükkanları var ayrıca fiyatlar düşük gibi ama lastiklerin tarihi ile alakalı bir durum olabilir.

Site tasarımına bakınca bile dandik olduğu anlaşılıyor direkt. Bu arada dolandırıcı olduklarını sanmıyorum sadece hiçbir şeyden anlamayan sahipleri olduğuna eminim.
Çoğu bireysel kendi başlarına düşük bütçe ile satış yapmaya çalışan yerlerin bireysel internet siteleri bu şekilde hemen oradan buradan b** atmayalım lütfen böyle insanlardan çok iyi hizmetler ve daha uyguna hizmet aldığımı bilirim on binlerce yüz binlerce lira harcamayacakları aşikar Trendyol gibi siteler değil buralar. :)

Çoğu bireysel kendi başlarına düşük bütçe ile satış yapmaya çalışan yerlerin bireysel internet siteleri bu şekilde hemen oradan buradan b** atmayalım lütfen böyle insanlardan çok iyi hizmetler ve daha uyguna hizmet aldığımı bilirim on binlerce yüz binlerce lira harcamayacakları aşikar Trendyol gibi siteler değil buralar. :)
Kimseye b.. attığım yok. Site AI ile yazılmış, ve iyi kullanamamışlar. Basit 150TL'lik bir wordpress sitesi bile iyidir şu siteden.

Ürün sayfasına girdiniz mi bilmiyorum ama hayatımda gördüğüm en kötü ürün sayfası tasarımlarından biri. Gerçekten iş bilmeyen birine işbilmez demek hakkımdır diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı