Lastiklerin dişleri güzel ancak hamurları sertleşmiş.
Hafif sert frenlerde ya da kalkışlarda patinaj, kızaklama vb. yapıyor mu?
Dişleri hala iş görür fakat bayağı yıpranmış duruyor. Lastiklerin üretim yılı nedir? 2019-2020'den eski lastikse değiştirin derim riske gerek yok. Yol tutuşu, fren mesafesini vs olumsuz etkiler.
Dişleri hala iş görür fakat bayağı yıpranmış duruyor. Lastiklerin üretim yılı nedir? 2019-2020'den eski lastikse değiştirin derim riske gerek yok. Yol tutuşu, fren mesafesini vs olumsuz etkiler.
O zaman o lastiklerin değişmesi şart. Artık tutunmayı kaybetmiş çünkü. Tabii basıncın tam değerinde olduğunu varsayıyorum.Normalden daha çok kaydığını söyleyebilirim, abs sert frende devreye giriyor, geçen babama göstermek için 30 40 giderken kökledim 2 sn kadar abs çalıştı.
Üretim yılını baktığımda söylerim. Hepinize teşekkür ederim.
Üretim yılını baktığımda söylerim. Hepinize teşekkür ederim.
O zaman o lastiklerin değişmesi şart. Artık tutunmayı kaybetmiş çünkü. Tabii basıncın tam değerinde olduğunu varsayıyorum.
Lastiğin yılı, kilometresi ya da dişi önemli değil hocam. Lastiğin tek görevi var; yolu tutmak. O yolu tutmuyorsa isterse 6 aylık lastik olsun söküp atmak lazım. Ben bunu 2 yıllık ve dişleri sapasağlam olan lastiklerle zor yoldan öğrendim. Net bir fotoğrafı yok ama şuradan belli lastik dişleri olsun lastiğin genel görünümü olsun sağlamdı ama 20 km hızla duramadım. Bana 3 takım lastik parası masrafı oldu, bir takım da lastik aldım 4 takım lastik parası gittiTeşekkür ediyorum, bu arada lastikler en az 3 yıllık 4 5 bile olabilir bilmiyorum.
Lastiğin yılı, kilometresi ya da dişi önemli değil hocam. Lastiğin tek görevi var; yolu tutmak. O yolu tutmuyorsa isterse 6 aylık lastik olsun söküp atmak lazım. Ben bunu 2 yıllık ve dişleri sapasağlam olan lastiklerle zor yoldan öğrendim. Net bir fotoğrafı yok ama şuradan belli lastik dişleri olsun lastiğin genel görünümü olsun sağlamdı ama 20 km hızla duramadım. Bana 3 takım lastik parası masrafı oldu, bir takım da lastik aldım 4 takım lastik parası gitti
Eki Görüntüle 2223865
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.