Elektronik Lastvoice BM800 Mikrofon seti 550TL

Aynı mikrofonu ses kartı ile kullanıyorum. Yanında gelen USB ses kartı ile denedim aşırı bir dip ses yaptı. Normal zaten, o kadar kısık sesi +30dB arttırırsan aşırı dip ses yapar.

Aynı mikrofonu ses kartı ile kullanıyorum. Yanında gelen USB ses kartı ile denedim aşırı bir dip ses yaptı. Normal zaten, o kadar kısık sesi +30dB arttırırsan aşırı dip ses yapar.

Ahahaha o kadar yükseltirsek yapar tabii ki normal olarak, izlediğim videolara göre öyle aşırı bir dip ses yoktu. Benimki de gelince göreceğiz artık. +30dB gibi bir niyetim de yok zaten, ufak tefek oynarız o kadar. Ben bir de BM800BT modelini aldım, o sanırım ses kartsız daha işlevli çalışıyormuş. Ama bilemiyorum öyle midir, gelsin görürüz.

Fiyatından çok üst düzey bir ses verdiğini söyleyebilirim.
M-TRACK Solo ile kullanıyordum, onu sattım PreSonus marka bir karta geçiş yapacağım.

+48V'suz kullanacak arkadaşlar ağzının ucuna getirip konuşması gerekiyor. Biraz da volume açıp ufak tefek ayarlar, dip ses temizleme ayarları(OBS) ile kullanabilir.

Fiyatından çok üst düzey bir ses verdiğini söyleyebilirim.
M-track solo ile kullanıyordum, onu sattım presonus marka bir karta geçiş yapacağım.

Bence de katılıyorum, N11 de ilk siparişe özel kuponu kullanınca da Phantom 600 TL'ye geliyor. Toplam 1200 TL diyelim, verdiği sese göre çok uygun gerçekten.

Bu fiyata Condenser mikrofon kalitesi zor bulunur ve ürün gayet güzel aktif olarak 2 yıldır kullanıyorum mikrofon amfisi ile, standı biraz çabuk gevriyor onun dışında mikrofon oldukça kaliteli.

Bence de katılıyorum, N11 de ilk siparişe özel kuponu kullanınca da Phantom 600 TL'ye geliyor. Toplam 1200 TL diyelim, verdiği sese göre çok uygun gerçekten.
Bedava gibi bir fiyata geliyor. Phantom+BM800 setini alsan 1.5-2K bandına satılıyor.

+48v'suz kullanacak arkadaşlar ağzının ucuna getirip konuşması gerekiyor. Biraz da volume açıp ufak tefek ayarlar, dip ses temizleme ayarları(OBS) ile kullanabilir.

Evet aynen öyle, mikrofonu ağzımın ucuna getiririm şahsen. O yüzden ben sorun etmedim. Fakat onu yapmam diyen varsa phantomsuz almasın direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…