Lastvoice dip ses yapıyor

dornm7890

Picopat
Daha fazla  
Uzun zamandır tek başına BM-800 mikrofon kullanıyordum sesimi çok az alıyordu ve dipsesten neredeyse duyulmuyordu. Çözüm olarak Lastvoice Power Phantom alırsam düzeliceğini düşüdüm. Bugün elime ulaştı ve sesim arttı fakat dip ses hala çözülmedi.
Kurulumu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan izleyerek yaptım.
Buradan https://www.hepsiburada.com/lastvoi...arti-usb-ve-xlr-kablo-adaptor-pm-HB00000GTFAU satın aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek kalitede bir ürün değil, program kullanarak azaltabilirsin dip sesi. Ayrıca gelen kablolarda çok dandik olduğundan onlarda parazit ya da dip ses yapıyor olabilir benim görüşüm bu yönde. Yanlış hatırlamıyorsam yanından 1'in / 2 out ses dönüştürücüsü vardı en çok dip sesi o yapıyordu diye hatırlıyorum aklında bulunsun.

Videoyu izledim şimdi 1 in 2 out dediğim şey usb ses kartı. O çok kalitesiz bir şey usb’yi direk bilgisayara bağlayıp dene. Ayrıca yanında gelen adaptörü kullanıyorsan o da çok kalitesiz bir ürün, performansı düşürüyor olabilir.

Son düzenleme:
Yüksek kalitede bir ürün değil, program kullanarak azaltabilirsin dip sesi. Ayrıca gelen kablolarda çok dandik olduğundan onlarda parazit ya da dip ses yapıyor olabilir benim görüşüm bu yönde. Yanlış hatırlamıyorsam yanından 1'in / 2 out ses dönüştürücüsü vardı en çok dip sesi o yapıyordu diye hatırlıyorum aklında bulunsun.

Videoyu izledim şimdi 1 in 2 out dediğim şey usb ses kartı. O çok kalitesiz bir şey usb’yi direk bilgisayara bağlayıp dene. Ayrıca yanında gelen adaptörü kullanıyorsan o da çok kalitesiz bir ürün, performansı düşürüyor olabilir.
almadan once kullanırken de obsden filtre falan ekliyordum yine aynı şeyleri yapıyorum hiçbir şey değişmemesi için almış gibi hissettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı