yavuzgungor0 Femtopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #1 Oyunu yükledim kurdum fakat oyuna tıkladığım zaman açılır gibi olup açılmıyor. Microsoft OneDrive 1drv.ms
Oyunu yükledim kurdum fakat oyuna tıkladığım zaman açılır gibi olup açılmıyor. Microsoft OneDrive 1drv.ms
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 4 Ekim 2020 #2 Orijinal değil gibi, korsan mı? Bundan kaynaklanıyor gibi. Artı 0 Eksi
KS KS yavuzgungor0 Femtopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #3 Evet orijinal değil ama birçok oyunu korsan oynuyorum. Böyle bir sıkıntı çıkmadı hiç. Artı 0 Eksi
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 4 Ekim 2020 #4 1 zıplarsınız 2 zıplarsınız gerisi gelmez. Artı 0 Eksi
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 4 Ekim 2020 #5 Raporda başka bir sorun gözükmüyor. Bu oyunun korsan olmasından kaynaklı açılmıyor. Satın alırsan, aynı sorunu yaşarsan seve seve yardımcı oluruz. Save 62% on Late Shift on Steam Late Shift is a high stakes FMV crime thriller. Forced into a brutal London heist, your choices matter in this interactive cinematic experience with adaptable storylines that lead to one of seven conclusions. Your decisions are you. store.steampowered.com Artı 0 Eksi
Raporda başka bir sorun gözükmüyor. Bu oyunun korsan olmasından kaynaklı açılmıyor. Satın alırsan, aynı sorunu yaşarsan seve seve yardımcı oluruz. Save 62% on Late Shift on Steam Late Shift is a high stakes FMV crime thriller. Forced into a brutal London heist, your choices matter in this interactive cinematic experience with adaptable storylines that lead to one of seven conclusions. Your decisions are you. store.steampowered.com