E eyeesneverlie Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Latenymon testinde drivers bölümünde dxgkrnl.sys uygulamasının ms çok yüksek, bunun sebebi nedir? Dosya Ekleri qwewqewqewqewq.png 199,6 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2023
M MertS64 Megapat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 25 11 Ağustos 2023 #2 Aynı sorun bende de var çok çözüm denedim işe yaramadı NVIDIA taraflı sorun olduğunu düşünüyorum.
E eyeesneverlie Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 MertS64 dedi: Aynı sorun bende de var çok çözüm denedim işe yaramadı NVIDIA taraflı sorun olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ortalama PC gecikme oranımda yüksek drop yiyorum bazen bundan kaynaklı olabilir mi? Dosya Ekleri wwww.png 2,7 MB · Görüntüleme: 57
MertS64 dedi: Aynı sorun bende de var çok çözüm denedim işe yaramadı NVIDIA taraflı sorun olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ortalama PC gecikme oranımda yüksek drop yiyorum bazen bundan kaynaklı olabilir mi?
M MertS64 Megapat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 25 11 Ağustos 2023 #4 eyeesneverlie dedi: Ortalama PC gecikme oranımda yüksek drop yiyorum bazen bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir bana bazen oyunda seslerde kesilme yapıyor.
eyeesneverlie dedi: Ortalama PC gecikme oranımda yüksek drop yiyorum bazen bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir bana bazen oyunda seslerde kesilme yapıyor.
E eyeesneverlie Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #5 MertS64 dedi: Olabilir bana bazen oyunda seslerde kesilme yapıyor. Genişletmek için tıkla... FPS düşmesi yiyorum bende bazı yerlerde çözümü bulamadım PC ortalama gecikme oranım yüksekti bu latencymoon testini yaptım sadece bu değer yüksek çıktı. Bu konu kapanabilir. Son düzenleme: 1 Aralık 2023
MertS64 dedi: Olabilir bana bazen oyunda seslerde kesilme yapıyor. Genişletmek için tıkla... FPS düşmesi yiyorum bende bazı yerlerde çözümü bulamadım PC ortalama gecikme oranım yüksekti bu latencymoon testini yaptım sadece bu değer yüksek çıktı. Bu konu kapanabilir.