Lattafa Fakhar Black nereden alınır?

ErenM21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen gün Mfy'den YSL Y muadili aldım. Şimdilik kullanıyorum ama bittikten sonra Lattafa Fakhar Black almak istiyorum. Kullanan varsa nasıl olduğunu ve nereden alabileceğimi söyleyebilir mi? İnternette her yerde stoku bitmiş gözüküyor ayrıca normalde bu parfüm 30 dolar civarındayken ülkemizde satış yapan yerlerde neden 1200 TL'lerde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum koku tarif etmeyi beceremem ama çok güzel bir koku, safi paşa sitesinden aldım 1050 TL’ye 1150 olmuş ama hala alınır, Ruxan’a da bakabilirsin hangi yerde ucuzsa. Fiyat sebebi ise ithal olduğu için.

Emre geldiden ysl y kullandım bitti bitecek yeni parfümler almayı düşünüyorum bi günlük kullanıma uygun bir de kışlık baymayacak bi koku arıyorum yardımcı olur musun
Kış için rehab önerebilirim emregeldiden. Çok kremsi iyi bir koku performansı da üzmez. Bahar aylarına da gider sıcak olmadıkça. Yaz için ben de emin değilim emregeldi zam yapmadan önce yazlık bir şey almak istiyorum sıcaklar için.

Kış için rehab önerebilirim emregeldiden. Çok kremsi iyi bir koku performansı da üzmez. Bahar aylarına da gider sıcak olmadıkça. Yaz için ben de emin değilim emregeldi zam yapmadan önce yazlık bir şey almak istiyorum sıcaklar için.
Yaz için xerjoffdan torino 21 var emregeldide çok ferah bi koku

Yaz için xerjoffdan torino 21 var emregeldide çok ferah bi koku
Emin değilim ne alsam diye. Kış için rotasyonum belli zaten 3 parfüm beni çok çok rahat götürür diğer kışa bile kalır ama yaz için emin değilim. Hem yaz hem ilkbahar gibi sıcak havalarda kullanmalık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı