Launchctl: noplist was returned for: /System/Library/LaunchDaemons/ssh.plist

SATA MODE: AHCI %100 eminim ayrıca önerdiğiniz ncpi=0x2000 / 0x3000 kodlarını da denedim. Ek olarak -v -x komutlarıyla da kombinasyonlar denedim ama aynı yeri geçemedim !!

Yine bir aşama daha kaydettim -x -v komutlarında sıkıntım yok ama bu iki komutu kullanınca
((( [IOBluetoothHCIController][start] -- Completed ))) satırından sonra SİYAH EKRAN ALIYORUM Hoşgeldiniz ekranına gelemedim...

... ncpi , cpus , PCIRootUID , GraphicsEnabler komutlarında yeni hatalar alıyorum resim de ekledim:

Lütfen buradan rehberimi inceleyin, BİOS ayarlarımız neredeyse aynı. Flash Disk'e de Unibest ile yazın. Birde 32 bit mode seçeneğini 64bit moduna getirip öyle deneyin.

Teşekkür ederim. BIOS ayarları AHCI dan sonraki ayarları sizden referans alarak bu son noktaya geldim. Artık ayarlarımızı aynı yapıyorum -v -x komutunda IOBloetooth satırından sonra monitörüm kapanıyo kalıyor öylece.
Mümkün olduğu kadar rehberinizi takip etmeye çalışıyorum. Hatalar, baştan başlamalar, ayarlar derken çok zaman alıyor en kısa zamanda tekrar cevap yazacağım.

Monitörünüzü ekran kartınızın girişine değil de anakartın girişine bağlayarak tekrar dener misiniz kurulumu bir de? O zaman kuruluma geçebilecek misiniz bakalım? (Tabi varsa DVİ girişi.)

GraphicsEnabler=No'yu denediniz mi?

Onboard grafik kartı yok ankarartımda.
GraphicsEnabler=No/Yes her türlü denedim rehberinizi de takip ediyorum Recep Bey'in video rehberlerini de takip ediyorum ama sonuç alamadım, kurcalamaya devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…