Sebebi bilinmeksizin 2015'ten beri bu hata var. Biraz daha sonra dene düzelir.
Bende de oluyordu. Bekleyince düzeliyordu sanırsam.
Bu sorun ile ilgili son zamanlarda inanılmaz bir artış yaşanıyor. Rockstar destek ekibi süreç konusunda bazı adımlar gösterse de çoğu zaman işlevsiz kalıyor. Tabii siz yine de iletişime geçmek isterseniz deneyebilirsiniz. Sorunun anlık olarak çözümü VPN kullanmak. Dilerseniz mobil cihazınızda 'mobil erişim noktası' özelliğini açtıktan sonra bilgisayarınızı bağlayın ve sorunun çözülüp çözülmediğine de bakabilirsiniz. Ben VPN kullanıyorum şahsen. Siz de bu iki yöntemi deneyebilirsiniz.
Daha önce bu sorunu bir arkadaş yazmıştı. Bu sorun ancak şu şekilde çözülebilir. Ben de bu sorunu bu şekilde çözdüm daha önce. Ama arkadaş zaten belirtmiş sana. Çözümü şu şekilde olacak. Başka bir internete bağlanmaya çalışacaksın. Örneğin mesela mobil verini açıp, bilgisayarınla telefonunun internetine bağlanacaksın ve öyle dene. Muhtemelen oyun açılacak. Bu sorun çok sık tekrarlamayan bir sorundu bende. Sadece iki kez tekrarladı. Ben de iki kez telefonun internetiyle bağlandım ve artık tekrarlamadı uzun bir süre boyunca. Bir dene istersen. Benim de aklıma şimdi geldi. Başka biri de aynı şekilde konu açmıştı bu sorunla alakalı ben de arkadaşa bu çözümü vermiştim ve onda da işe yaramıştı umarım işe yarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.