Jylian2 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Bugün RDR 2 aldım ve Rockstar Games Launcher'i indirdim fakat bağlantı hatası verdi. Bunun bir çözümü var mı? Modemi sıfırladım fakat işe yaramadı.
Bugün RDR 2 aldım ve Rockstar Games Launcher'i indirdim fakat bağlantı hatası verdi. Bunun bir çözümü var mı? Modemi sıfırladım fakat işe yaramadı.
Amirr Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Jylian2 dedi: Bugün RDR 2 aldım ve Rockstar Games Launcher'i indirdim fakat bağlantı hatası verdi. Bunun bir çözümü var mı? Modemi sıfırladım fakat işe yaramadı. Eki Görüntüle 2423693 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun
Jylian2 dedi: Bugün RDR 2 aldım ve Rockstar Games Launcher'i indirdim fakat bağlantı hatası verdi. Bunun bir çözümü var mı? Modemi sıfırladım fakat işe yaramadı. Eki Görüntüle 2423693 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun
D Dinad351 Yoctopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 Güvenli interneti kapatınca açılıyor, istersen YouTube'dan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin. İnternete güvenli interneti kapatma yazınca videoları izleyerek kapatabilirsin.
Güvenli interneti kapatınca açılıyor, istersen YouTube'dan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin. İnternete güvenli interneti kapatma yazınca videoları izleyerek kapatabilirsin.
Jylian2 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 Arkadaşlar 1.1.1.1 cloudflare WARP ile oyunu 1 kere açarsanız açmadan kullanabiliyorsunuz diğerki sefere bende böyle düzeldi
Arkadaşlar 1.1.1.1 cloudflare WARP ile oyunu 1 kere açarsanız açmadan kullanabiliyorsunuz diğerki sefere bende böyle düzeldi
Amirr Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #5 Jylian2 dedi: Arkadaşlar 1.1.1.1 Cloudflare WARP ile oyunu 1 kere açarsanız açmadan kullanabiliyorsunuz diğerki sefere bende böyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... WARP açınca internet gidiyor.
Jylian2 dedi: Arkadaşlar 1.1.1.1 Cloudflare WARP ile oyunu 1 kere açarsanız açmadan kullanabiliyorsunuz diğerki sefere bende böyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... WARP açınca internet gidiyor.