Rockstar Games Launcher ile Epic Games olmadan GTA 5 oynanır mı?

ismailcan1

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim. Uzun bir süre sonra bilgisayar aldım ve GTA 5 yüklemek istedik. Oyunu Rockstar Games'ten indirdim. Ne Steam ne de Epic Games'ten indirmedim. Sorum şu ben Rockstar Games'ten indirdiği de oyunu açmak istediğimde bana Epic Games'ten hesap açmayı zorunlu kılar mı? Oyunu oyna dediğim gibi oyunu oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim Rockstar'dan oyun açtığımda Epic Games ise Epic Games'e Steam ise Steam'e atıyor.

Tam anlamadım ama sanırım Rockstar Games'ten indirmişsiniz. Oyunu Launcher'dan aldıysanız Epic ve Steam gerek yok. Eğer bunlardan alsaydınız hesabı bağlamak şartı olurdu.

Oyunu nereden aldığına bağlı. Eğer oyunu Rockstar Launcher'dan aldıysanız gerek yok ama eğer Epic veya Steam'den aldıysanız oynayamazsınız.

Tam anlamadım ama sanırım Rockstar Games'ten indirmişsiniz. Oyunu Launcher'dan aldıysanız Epic ve Steam gerek yok. Eğer bunlardan alsaydınız hesabı bağlamak şartı olurdu.
oyunu direk rock star dan aldım rockstargames.com dan

Benim Rockstar'dan oyun açtığımda Epic Games ise Epic Games'e Steam ise Steam'e atıyor.
neden öyle oluyor senden kaynaklımı genel bir sorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…