nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Orijinal Minecraft'ta sahibim ve kendi Launcher'ı dışında güvenilir bir Launcher istiyorum. Tek isteğim sade olması ve yüksek FPS. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024
Orijinal Minecraft'ta sahibim ve kendi Launcher'ı dışında güvenilir bir Launcher istiyorum. Tek isteğim sade olması ve yüksek FPS.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 1 Temmuz 2024 #2 Lunar Client.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2024 #3 Prism Launcher. FPS Launcher'e göre fark etmez bunun için mod veya Client kurmanız gerekir.
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 SadeceZinzap dedi: Lunar Client. Genişletmek için tıkla... Onu denedim ama karışık geldi badlion Client kullandıysayız iyi mi değil mi yazar mısınız?
SadeceZinzap dedi: Lunar Client. Genişletmek için tıkla... Onu denedim ama karışık geldi badlion Client kullandıysayız iyi mi değil mi yazar mısınız?
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 1 Temmuz 2024 #5 nasahtech dedi: Onu denedim ama karışık geldi badlion Client kullandıysayız iyi mi değil mi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Badlion kullanmadım ama tlegacy falan deneyin yoksa.
nasahtech dedi: Onu denedim ama karışık geldi badlion Client kullandıysayız iyi mi değil mi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Badlion kullanmadım ama tlegacy falan deneyin yoksa.
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #6 SadeceZinzap dedi: Badlion kullanmadım ama tlegacy falan deneyin yoksa. Genişletmek için tıkla... Tlegacy korsan Launcher olduğundan indirmek istemiyorum.
SadeceZinzap dedi: Badlion kullanmadım ama tlegacy falan deneyin yoksa. Genişletmek için tıkla... Tlegacy korsan Launcher olduğundan indirmek istemiyorum.
xboxersteamer Picopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #7 aga en iyisi sunuculauncherları ama büyüklerinki diğerlerininki virüs olabilir