Launchpad Pro vs Novation Launchkey 61 MK2 Midi

Ege Bayram

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Müzikle çok uğraşan biriyim, bilgisayardan remix yapmak çok zor oluyor, o yüzden bu 2 aletten birini almaya karar kıldım fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Launchkey'in piano gibi olan tuşlarına mı atamak daha mantıklı, yoksa launchpad tuşlarına mı? Hangisi daha rahat ve kolay?

Launch pad kullanış olarak çok daha rahat ve kullanışlı Novation başlangıç için mk2 veya mk2 mini yi önerebilirim.
Görsel olarak da tam bir görsel şölen oluyor launch pad.

Hocam alın da bize de bi rehber falan hazırlayın, dersler koyun YouTube'a. Ben de bu işe başlamak istiyorum fakat adam akıllı rehber bulamadım. Tabi ekonomi kötü fiyatları pahalı bu cihazların, çeşitleri var, alınca elimizde patlamasın.

Dostum 2.el satış yapan platformlarda güzel fiyatlara bulabilirsin mk2 mini başlangıç için yeterlidir.

launchpad öğreten bi kanal vardı türk 2 kişi bulursam yazarım adını
Launch pad kullanış olarak çok daha rahat ve kullanışlı Novation başlangıç için mk2 veya mk2 mini yi önerebilirim.
Görsel olarak da tam bir görsel şölen oluyor launch pad.
cevabınız için teşekkür ederim. tercihimi launchpad yapacağım sizin önerinizle.
Dostum 2.el satış yapan platformlarda güzel fiyatlara bulabilirsin mk2 mini başlangıç için yeterlidir.
dostum peki launchpad pro ile mk2 nin farkları neler söyleyebilirmisin ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…