Lav Lambası nereden bulunabilir?

Arkadaşlar lav lambası oldukça uzun bir süredir gördüğüm ama bir türlü elde edemediğim bir ürün.
8415447193_3e7bd98d4d_b.jpg

İstediğim tarz bu. Dış cam şeklini bu şekilde istiyorum.
0_org_zoom.jpg

Ama canım Türkiyem'de her şeyin dandiği yapıldığı gibi bunun da yukarıdaki gibi aşırı dandik bir versiyonu var sadece.
Attığım görsellerde siyah gibi olanını Türkiye'de nerede bulabilirim? İnternette yok, ama aranızda gezerken dolaşırken bir dükkanda vs gören var mı?

Bunlara bi goz atabilir misiniz. link link2 link3 link4
Evet bunları görmüştüm. Teşekkür ediyorum linkler için. Ama hepsinin dış tasarımı çok kötü ve sıvı renkleri de farklı. Bir de amazon tarafından yurtdışından gönderildiği için çok yüksek vergi sorunu var.

Hocam uğraşıyorsunuz çok teşekkür ederim. Bunlar tam olarak lava lambası olarak geçmiyor aslında, düşük yoğunluklu bir sıvının içine yıldız serpiştirilmiş hali sadece.
İlk görseldeki ürün, bu ürünün mucidi olan Mathmos markasının Astro modeliymiş. Zamanında Karınca Design adlı hediyelik eşya satan İstanbullu bir firma satıyormuş. Firma en son 2018 yılında sosyal medya hesaplarına "Yenileniyoruz" postu atmış ama sanırım yenilenememişler. Fiziksel mağazaları da varmış. Bir bakın dilerseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı