Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarda yeni fark ettim aylardır duruyormuş bir şey olur mu?
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 5 Temmuz 2022 #2 Reklamlı bir virüs yazılımı. Kaldırmanızı öneririm. Torrenttin yanında getirdiği adware. Malwarebytes'ya da Kaspersky taratın.
Reklamlı bir virüs yazılımı. Kaldırmanızı öneririm. Torrenttin yanında getirdiği adware. Malwarebytes'ya da Kaspersky taratın.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 HONDA VTEC 1.6 dedi: Reklamlı bir virüs yazılımı. Kaldırmanızı öneririm. Torrenttin yanında getirdiği adware. Malwarebytes'ya da Kaspersky taratın. Genişletmek için tıkla... Sildim 40 dk once sonra Malwarebytes ile tarattim sonra Kaspersky hızlı tarama yaptim bir şey cikmadi. Denetim Masası'ndan sildim.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Reklamlı bir virüs yazılımı. Kaldırmanızı öneririm. Torrenttin yanında getirdiği adware. Malwarebytes'ya da Kaspersky taratın. Genişletmek için tıkla... Sildim 40 dk once sonra Malwarebytes ile tarattim sonra Kaspersky hızlı tarama yaptim bir şey cikmadi. Denetim Masası'ndan sildim.