T tyler durd2n Femtopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 97 12 Kasım 2022 #1 Merhaba, büyüyunce kara harp okulu okumak isteyen birisi lazer yaptırırsa asker olabilir mi?
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 12 Kasım 2022 #2 Çözüldü: Lazer ameliyatı olan birisi asker olabilir mi? Merhabalar, ben gözlük kullanıyorum araştırma yaparken gözlük kullananların asker olma ihtimali az diye gördüm, daha da araştırdıktan sonra lazer ameliyatı olunca göz numarası 1'in altına düşerse asker olma ihtimalı oluyormuş doğru mudur? www.technopat.net
Çözüldü: Lazer ameliyatı olan birisi asker olabilir mi? Merhabalar, ben gözlük kullanıyorum araştırma yaparken gözlük kullananların asker olma ihtimali az diye gördüm, daha da araştırdıktan sonra lazer ameliyatı olunca göz numarası 1'in altına düşerse asker olma ihtimalı oluyormuş doğru mudur? www.technopat.net
dost Megapat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 670 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 Lazerden sonra istenilen numaraya duserseniz olursunuz.