Lazer diş beyazlatma önerisi

monoleum

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Oral-B kullanıyorum (titreşimli). Dişimdeki çarpıklıklar yüzünden bazı yerlere normal fırça girmiyordu, sonra kalıplaştı. Sadece 2 dişte belirli yerler lekeli, onun dışında dişler beyaz değil. Temizlettim 1-2 kez yine aynı durumla karşılaşıyorum, düzenli fırçalıyorum ama kesin çözüm bir türlü bulamadım. Tabii ki diş hekimine gitmedim.

Lazer ile beyazlatma önerir misiniz? Veya ne yapmalıyım? Lekeler dişin üzerinde kalıp gibi çıkıyor ve bu durumdan nefret ediyorum. İstanbul'da diş temizleyle ilgili iyi bir diş hekimi önerebilecek var mıdır?

Öncelikle çarpıklığı gidermek için tel veya şeffaf plak kullanmanı öneririm. Dişler estetik yapılmaz ise doğal görünümü zaten bembeyaz olmayacaktır ki bu doğal bir şeydir. Diş temizletme de geçici bir çözümdür. Sen yine doğal yöntemlerle düzenli fırçalama yap. Ayrıca sigara gibi maddelerin de plaklara zararlarını bildiğini varsayarak o konulara girmiyorum. Bembeyaz takıntın olmasın, dişlerinin durumuna göre diş hekimine bir danış ama lazer vs tavsiye etmiyorum. Daha o dişler senin kahrını çok çekecek kimyasaldan olabildiğince uzak durmaya çalışmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…